Nieuws

Nieuwsberichten van Wilvo-TTV Bergeijk

Spelregelbewijs

Geplaatst 26 aug. 2020 05:43 door web master   [ 26 aug. 2020 05:44 bijgewerkt ]

Vanaf 1 juli 2020 is het spelregelbewijs een vereiste voor competitiespelende jeugdleden van 13 t/m 17 jaar.
Vanaf half maart 2020 kan iedereen zijn spelregelbewijs behalen via www.tafeltennismasterz.nl.

bron: https://www.nttb.nl/opleidingen/scheidsrechters/tafeltennismasterz/

Opgave competitie, trainingen en activiteiten seizoen 2020-2021

Geplaatst 4 mei 2020 03:29 door web master

Op dit moment is het helaas nog onduidelijk wanneer we weer kunnen gaan tafeltennissen en om goed voorbereid te zijn op het moment dat het weer mogelijk is, is het belangrijk om te weten wat jouw wensen zijn tav competitie, trainingen en activiteiten. Op dit moment heeft ca 70% van de actieve leden haar keuze kenbaar gemaakt. Indien je dit nog niet gedaan hebt, klik dan op de link in 1 van de emailberichten die je hierover ontvangen hebt. Heb je geen email bericht ontvangen, controleer dan eerst je SPAM folder. Staan de berichten ook niet in je SPAM folder, neem dan contact op met het secretariaat om je emailadres te controleren. 

Ook als er niets wijzigt, ontvangen we graag jouw bevestiging zodat we zeker weten dat we iedereen bereikt hebben. 

Alvast bedankt voor jouw medewerking

Technische commissie

Voorjaarscompetitie wordt Najaarscompetitie

Geplaatst 28 apr. 2020 06:10 door Monique B

Zoals op 25 maart j.l. bekend gemaakt heeft het Hoofdbestuur van de NTTB besloten de voorjaarscompetitie 2020 voor de landelijke competities per direct te beëindigen en deze vanaf het begin opnieuw te spelen in het najaar van 2020. De afdelingen is geadviseerd hetzelfde te doen voor alle afdelingscompetities. Inmiddels hebben alle afdelingen dit advies opgevolgd. Wat betekent dit voor de voorjaarscompetitie 2020? 1. Alle nog te spelen wedstrijden komen te vervallen. 2. Alle tot 12 maart gespeelde competitiewedstrijden tellen niet meer mee in de competitiestanden. 3. De individuele wedstrijden van alle competitiewedstrijden en toernooien die tot en met 12 maart zijn gespeeld blijven wel meetellen in de ELO-ranglijst. Wat betekent dit voor de najaarscompetitie in het algemeen? 1. Op dit moment is het uitgangspunt dat in september weer normaal kan worden gespeeld en de landelijke competities kunnen worden gespeeld volgens het nu vastgestelde wedstrijdrooster. 2. Voor alle seniorencompetities zal voor de najaarscompetitie 2020 een nieuwe promotie/ degradatieregeling worden gemaakt en voor alle jeugdcompetities een nieuwe promotieregeling. 3. In de najaarscompetitie 2020 zal het Digitale Wedstrijdformulier (DWF) worden gebruikt, aangenomen dat de hiervoor benodigde reglementsaanpassingen tijdig zijn vastgesteld door de Bondsraad en de AfdelingsLedenVergaderingen (ALV’s). Hierover volgt eind juni nadere informatie. 4. Invalbeurten uit de voorjaarscompetitie vervallen ook. De najaarscompetitie 2020 is een nieuwe competitie.

Patronaat gesloten t/m 6 april !

Geplaatst 18 mrt. 2020 08:28 door Monique B

Gezien de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus, de regeringsbesluiten en de adviezen vanuit het RIVM en de NTTB heeft het bestuur besloten om alle activiteiten bij onze vereniging op te schorten t/m maandag 6 april ! Het Patronaat blijft gesloten t/m die datum. Dit betekent ook dat er t/m 6 april geen wedstrijden gespeeld zullen worden. De niet gespeelde wedstrijden zullen opnieuw worden ingepland. De NTTB zal hier zo snel als mogelijk over berichten. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Teamindeling najaar 2019

Geplaatst 18 jun. 2019 05:31 door web master   [ 18 jun. 2019 05:37 bijgewerkt ]

De Technische commissie heeft de teamindeling vastgesteld voor competitie van najaar 2019

Sjors sportief

Geplaatst 3 mei 2019 06:03 door web master   [ 31 mei 2019 12:39 bijgewerkt ]

Vanaf schooljaar 2019-2020 zal onze speelzaal ook regelmatig op woensdagmiddag geopend zijn voor leerlingen uit groep 5 t/m8 van de basisscholen van Bergeijk. Via Sjors Sportief worden de data bekend gemaakt en kan er worden aangemeld om op woensdagmiddag samen met vriendjes en vriendinnetjes te komen tafeltennissen

Tafeltennissen op Woensdagmiddag

Geplaatst 13 dec. 2018 07:36 door web master   [ 13 dec. 2018 07:36 bijgewerkt ]

WOENSDAGMIDDAG OPENING

van 9 januari t/m 6 februari 2019

Speciaal voor jou als leerling van groep 5 t/m 8 openen we i.s.m. de sportcoaches op woensdagmiddag 9 januari tot en met 30 januari 2019 tussen 13.30 - 16.00 uur onze deuren.
Je krijgt dan tafeltennistraining, doet leuke spelletjes én je mag tegen onze supergave tafeltennisrobot spelen.

TOERNOOI
Wij organiseren i.s.m. de sportcoaches op woensdagmiddag 6 februari 2019 tussen 13.00 - 16.30 uur een toernooi voor leerlingen van groep 5 t/m 8 van de basisscholen van Groot Bergeijk.

OPGEVEN
Meld je nu aan bij de sportcoaches Harm of Ties en kom op de woensdagen 9 januari t/m 6 februari die je kan gezellig tafeltennissen. Opgeven kan door te mailen met de dagen waarop je aanwezig bent naar t.vanuijtregt@bergeijk.nl of h.tielemans@bergeijk.nl

WAAR
Je vindt onze speelzaal aan de Dr. Rauppstraat midden in het centrum van Bergeijk ’t Hof, links van de bibliotheek. Tot 9 januari en/of op de andere dagen!

Teamindeling voorjaar 2019

Geplaatst 4 dec. 2018 07:41 door web master   [ 4 dec. 2018 07:42 bijgewerkt ]

De Technische commissie heeft de voorlopige teamindeling vastgesteld voor competitie van voorjaar 2019

Clubkampioenschappen recreanten 2017

Geplaatst 11 jan. 2018 13:51 door Anoek Mooij - van Boxtel

Op 12 en 19 december vonden de clubkampioenschappen van 2017 plaats, wederom onder de voortreffelijke leiding van Ad Nouwens. Op 12 december waren de voorrondes om een schifting te maken voor een A- en B-poule. Deze dag waren er nog geen grote verrassingen, jammer dat Ramon en Kees ontbraken, voor de rest waren alle kanshebbers aanwezig.

Op de 19de werd de strijd hervat: Ad speelde het hard, geen kruisfinales en dus was elke wedstrijd belangrijk. Aloys, toch altijd een stevig kanshebber, redde het niet tot de finale.  Gerard Loomans merkte dat de ene dag de andere niet is en kwam deze dag niet in vorm.

In de B-poule speelde Lars prima, wat leidde tot een derde plaats. Monique de Backer speelde prima en behaalde de finale. Maar daarin was het getructe spel van Jan van Oort met zijn linkse uitschuifarm haar toch de machtig, waarmee Jan een fraaie eerste plaats behaalde. Bob  de Jong kon opgelucht naar huis, hij bleef zijn moeder nipt voor

In de A-poule was Edwin op dreef en hij versloeg Aloys keurig in de strijd om de derde plaats. Jan Loomans en Wil van Rooij speelden (als 7de-klassers!)hier de finale. Normaal zijn dat mooie 5-gamers, maar vandaag niet. Wil gaf Jan met 3-0 het nakijken. En Harrie Bottram geeft gewoon te goede training, waardoor hij niet verder kwam dan plaats 6, want de anderen worden steeds beter.  Al met al wee twee geslaagde avonden met veel strijd (ook verbaal), mooi spel en leuke prijzen. Ad, bedankt voor de organisatie.

A-poule

B-poule

1)     Will van Rooij

1)     Jan van Oort

2)     Jan Loomans

2)     Monique de Backer

3)     Edwin Bergmans

3)     Lars Schellens

4)     Aloys Verrijt

4)     Jan Kremers

5)     Renske van Montfort

5)     Marcel Martens

6)     Harrie Bottram

6)     Bob de Jong

7)     Teun van Hintum

7)     Yvonne de Jong

8)     Gerard Loomans

8)     Wil Cuijten

9)     Peter Castelijns

9)     Ramon Baeten ( buiten mededinging)

10)  Harrie van Montfort

10)  Cees Cuijten  (buiten mededinging)

clubkampioenschappen B-poule recreanten

Geplaatst 27 dec. 2017 13:36 door Monique B   [ 1 jan. 2018 09:37 bijgewerkt door Voorzitter Technische Commissie ]

Na een keiharde strijd op 12 december werden de A-poule en de B-poule voor 19 december ingedeeld. Voor de strijd op 19 december werden de batjes opnieuw gelijmd en een enkeling
deed er zelfs stevige noppen op. Niet dat het hielp maar ja, je moet iets! Tot grote verassing voor de gehele vereniging was er een gedeelde negende plaats voor Kees Cuijten en Ramon Baeten. Ken je nagaan hoeveel het niveau bij de recreanten de afgelopen jaren gestegen is. Beide spelers speelden de afgelopen jaren nog finales in de A-poule en nu laatste in de B-poule. Het kan verkeren! Toch een hele prestatie van onze trainer Harrie Bottram om het niveau zo omhoog te krikken. 
 
Wil Cuijten werd achtste en bleef daarmee voor het eerst in zijn carrière zijn broer voor in de ranglijst. De familie de Jong kwam gebroederlijk en ging gebroederlijk, Yvonne werd
zevende en Bob werd zesde. De backhand is in orde maar de draaiballen blijven moeilijk. Over Marcel Martens kun je bijna een boek schrijven, samen met zijn maatje Jan Cremer hebben ze het grootste woord. Het ambitieniveau is lovenswaardig maar tafeltennis blijft een moeilijk spelletje. Ook voor 2018 geldt; veel blijven trainen.

Marcel werd met veel fanatisme vijfde en Jan eindigde als vierde. De derde plaats was voor het clublid wat het afgelopen jaar misschien wel de meeste progressie heeft geboekt. Met een vaste forehand slaat Lars Schellens menig tegenstander van de tafel. Proficiat Lars! We kregen dit jaar een gemengde finale. Monique de Backer moest het opnemen tegen Jan van Oort. Na veel bloed en zweet (gelukkig geen tranen) werd Jan de winnaar. Pas bij de prijsuitreiking kwam hij in beweging. We mogen terugkijken op een leuk en heel gezellig kampioenschap onder de
organisatorische leiding van Ad Nouwens. Ad bedankt!

En moge we in 2018 nog menig balletje slaan!!

1-10 of 115