Nieuws

Nieuwsberichten van Wilvo-TTV Bergeijk

Aanvang seizoen

Geplaatst 15 aug. 2017 03:06 door Wilvo TTV Bergeijk   [ 15 aug. 2017 03:08 bijgewerkt ]

Waarschijnlijk zijn de meeste nog op vakantie maar het nieuwe tafeltennisseizoen komt al weer in zicht.

 Aanvang trainingen

Op maandag 21 augustus worden alle trainingen weer hervat. Op de website kan je onder “Training” de indeling van de trainingsgroepen raadplegen.

 Aanvang Competitie

De competitie begint al erg snel, voor de meeste medio september maar voor enkele teams zijn al eerder wedstrijden ingepland.  Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk weer te komen trainen.

Het programmaboekje met alle informatie over de komende competitieperiode volgt binnenkort.

 Training dag Jeugd  

Om goed aan de competitie te beginnen is op zaterdag 9 september van 9:00 uur tot ca 16:00 uur een training dag voor alle jeugdleden georganiseerd. Wij verwachten alle jeugdleden op deze dag. Voor lunch wordt gezorgd.

Indien je echt niet kunt, dan graag afmelden via tc@wilvo-ttvbergeijk.nl

Teamindeling najaar 2017

Geplaatst 31 mei 2017 13:46 door Wilvo TTV Bergeijk

Hierbij bericht de Technische Commissie dat de teamindelingen voor de competitie najaar 2017 bekend zijn.
We gaan de komende competitie periode in met 9 senioren teams en 2 jeugd teams.

Team indeling

Commissie werving en behoud

Geplaatst 22 mrt. 2017 05:21 door Wilvo TTV Bergeijk

De commissie werving en behoud is op zoek naar jeugdleden, senior leden en ouders om de commissie te komen versterken. De hoofdtaak van de commissie is het werven en behouden van leden voor onze tafeltennisvereniging zodat Bergeijk nog lang kan genieten van onze successen. Aanmelden kan via wb@wilvo-ttvbergeijk.nl

Rabobank Clubkas Campagne

Geplaatst 19 mrt. 2017 13:44 door Wilvo TTV Bergeijk   [ 19 mrt. 2017 13:48 bijgewerkt ]

Op 6 april gaat de Rabobank Clubkas Campagne weer van start. Dit is de manier van sponsoring door Rabobank De Kempen. De bank heeft dit jaar € 210.000 ter beschikking gesteld.Dit bedrag wordt op basis van stemmen verdeeld over de verenigingen in het werkgebied van de bank. In eerdere jaren is gebleken dat als we ons samen hiervoor inzetten, dit leidt tot een erg leuke bijdrage voor onze vereniging. In eerdere jaren hebben we hiermee bedragen binnengehaald variërend tussen € 423 tot zelfs € 594. Dit jaar hopen we uiteraard zulk succes te mogen evenaren. Dus opnieuw vragen we om jouw hulp.

Wat vragen we jou:

Ben je lid van de Rabobank De Kempen, vragen we je om twee stemmen uit te brengen op Tafeltennisvereniging Bergeijk (max. 2 stemmen per vereniging). Ken je vrienden of familie die lid zijn de bank, verzoeken we je om aan hen te vragen op ons te stemmen. Stel dat elk lid één persoon kan vinden die lid is van de Rabobank, hebben we als tafeltennisclub al snel weer zo’n mooi bedrag te ontvangen. Dit kunnen we investeren in de jeugd, trainers of andere zaken om mensen te binden aan onze club. De stemperiode is van 6 april tot 30 april. 

We hopen dat we op jouw hulp kunnen rekenen.

NTTB enquete over competitie

Geplaatst 20 jan. 2017 10:38 door Wilvo TTV Bergeijk   [ 20 jan. 2017 11:56 bijgewerkt ]

Reeds geruime tijd vindt een hevige discussie plaats over de opzet van het wedstrijdaanbod in tafeltennissend Nederland. Dit heeft overal tot commotie geleid. Een voorstel tot wijziging van de landelijke competitie is in november door het hoofdbestuur van de NTTB aan de bondsraad voorgelegd en daar afgewezen. Voornaamste oorzaak hiervan was een gebrek aan onderzoek en hieruit volgende onderbouwing van dit voorstel. Met name werd getwijfeld aan de draagkracht onder de leden.
Ook in de afdelingen ontkomt men er niet aan een en ander tegen het licht te houden. Spelers stoppen, en de nieuwe aanwas is gering. Voldoet ons aanbod nog aan de behoefte, of zijn er aanpassingen nodig? Of alternatieve vormen als tweede mogelijkheid? Dat komen we alleen te weten door deze vragen aan de spelers voor te leggen.
 
Alleen dan kunnen we hierover in onze NTTB Zuid-West afdeling een goede discussie voeren waarbij ieders mening gehoord wordt. Met de resultaten ervan kunnen we vervolgens bepalen of, en zo ja wat, er aan onze huidig wedstrijdaanbod aangepast dan wel verbeterd zou kunnen worden. Dit zal dan op de ALV van de NTTB in mei aan de verenigingen voorgelegd worden.

Senioren competitie
Klik hier om de enquete in te vullen

Jeugd competitie
klik hier om de enquete in te vullen

Zelf plannen van activiteiten

Geplaatst 29 dec. 2016 06:24 door Wilvo TTV Bergeijk   [ 29 dec. 2016 06:27 bijgewerkt ]

Aan het einde van het vorige seizoen hebben leden van 18 jaar en ouder zich opgegeven welke activiteiten ze willen uitvoeren. Via een persoonlijke email hebben alle leden van 18 jaar en ouder onlangs een bericht gekregen om de activiteiten poetsen, bardienst en sparren met de jeugd zelf in te plannen.
41% van de leden heeft de activiteiten al zelf ingepland. Plan zelf je activiteiten voor 2e deel van seizoen 2016-2017 voor 5 januari!

Wacht niet te lang met inplannen want het aantal beschikbare data wordt steeds minder naar mate er meer leden hun activiteiten ingepland hebben.

Het is mogelijk om tot 5 januari je planning aan te passen. Krijg je geen bevestiging dan gelieve de instructies goed te controleren en op bevestigen drukken indien je alle data hebt ingepland. Als het goed is gegaan ontvangt je altijd per email een bevestiging per email van de gemaakte keuzes.

Na 5 januari worden alle resterende data automatisch ingepland is het niet meer mogelijk om je planning aan te passen.

Uitslag enquête

Geplaatst 20 dec. 2016 12:22 door Wilvo TTV Bergeijk   [ 20 dec. 2016 12:43 bijgewerkt ]

In november 2016 is onder de leden een algemene enquête gehouden en de resultaten zijn geweldig. Samenvattend heeft het bestuur van Wilvo-TTV Bergeijk geconcludeerd dat we als vereniging er goed voor staan maar dat er enkele dringende aandachtspunten zijn.

Lees het hele verslag met de resulaten van de algemene enquête.


Naast een algemene enquête is ook een enquête over het clubblad gehouden. Papier of Digitaal was hier een van de vragen. Wat hebben de leden gekozen?
Lees hier de resultaten van de enquête over het clubblad

Teamindeling competitie voorjaar 2017

Geplaatst 16 dec. 2016 02:26 door Wilvo TTV Bergeijk   [ 16 dec. 2016 02:35 bijgewerkt ]

De teamindeling voor de voorjaarscompetitie van 2017 is bekend.

Pascal van Gemert komt het 1e team versterken en Tim Senders gaat in team 4 spelen. Door het wegvallen van Rick van Overbeek en de situatie dat Ad Nouwens tijdelijk geen competitie kan spelen, was de TC  genoodzaakt om aanpassingen te doen in teams 5, 6 en 7.

Er wordt 1 team opgeheven en team 5 krijgt versterking van John Smaling. Nicky Thiels gaat het team van Aloys, Teun en Harrie versterken. Het laatste team neemt de plaats van team 6 in  zodat er toch 5e klasse behoud is.

Wilvo-TTV Bergeijk zoekt jeugbegeleiders

Geplaatst 4 dec. 2016 02:05 door Wilvo TTV Bergeijk   [ 9 dec. 2016 08:19 bijgewerkt ]

Zoals in de algemene ledenvergadering aangekondigd is Wilvo-TTV bergeijk op zoek naar versterking van de technische staf. Er zijn 2 vacatures beschikbaar:
  1.  Vrijwilliger Jeugdbegeleider met ambitie om gediplomeerd jeugdtrainer te worden
  2.  Vrijwilliger Jeugdbegeleider om trainers te ondersteunen en de jeugd te begeleiden tijdens wedstrijden

 We zoeken hierbij zowel bij de leden (pre) en in de regio de Kempen.

Het bestuur van Wilvo-TTV bergeijk stelt een waardebon van 20 euro beschikbaar te besteden bij SportEurope voor het lid van onze vereniging die een geschikte vrijwilliger aanbrengt en wordt aangesteld voor 1 van bovengenoemde posities.  Ben je zelf geïnteresseerd laat het dan direct weten.

Opgeven voor competitie en trainingen

Geplaatst 4 dec. 2016 01:59 door Wilvo TTV Bergeijk   [ 4 dec. 2016 02:20 bijgewerkt ]

Het is weer tijd om het opgaveformulier voor competitie, trainingen (jeugd en senioren) en activiteiten (vanaf 18 jaar) voor het seizoen 2016-2017 in te vullen.

Het invullen van het formulier gaat via de website van Wilvo-TTV Bergeijk.

Indien je het formulier eerder hebt ingevuld maar geen bevestiging via email hebt ontvangen verzoeken wij je het formulier nogmaals in te vullen.

Wij verzoeken je aandachtig naar eventuele verhinderingen te kijken. Heb je vakantieplannen, een kamp of een andere belangrijke gebeurtenis, geeft dit als (mogelijke) verhindeing op zodat we er rekening mee kunnen houden. Voor jeugdleden vragen we je de lijst samen met je ouders in te vullen.

Het formulier bevat ook een enquete over het clubblad en algemene vragen over de club. Graag ontvangen we jouw antwoorden op de vragen en eventuele toelichting. Diverse commissies, mn. de nieuwe commissie Werving en Behoud en Technische commissie zijn op zoek naar versterking en verzoeken je bij interesse dit kenbaar te maken.

Het is mogelijk om tot 5 december je keuzes op te geven. Indien je alles hebt ingevuld klik dan op de knop versturen. Krijg je geen melding dat de opgaves goed zijn ontvangen dan gelieve het formulier goed te controleren of alles correct ingevuld is. Als het goed is gegaan ontvangt je altijd per email een bevestiging per email van de gemaakte keuzes.

1-10 of 105