Nieuws‎ > ‎

Clubkampioenschappen 2014

Geplaatst 19 dec 2014 04:41 door [email protected]
Afgelopen week stond het teken van de clubkampioenschappen, en er werd weer veel strijd geleverd.
Onze jeugd kwam het eerste aan de beurt en Ruby van Hoof werd verrassend clubkampioen. In de finale wist ze knap van Tim Kolen te winnen. De derde plaats was voor een sterk spelende Yinthe Loos.
Bij de senioren competitiespelers was door de afwezigheid van topfavoriet Marco Bottram de titel vacant voor met name de spelers van Heren 1. het podium in de A poule bestond dat ook uit het voltallige eerste team. John Mandemakers won in een spannende finale van Peter Huijbregts. Sebastien Degousee eindigde als derde.

In de B poule was het ook zeker spannend voor plaats 2 en 3. Koen Kuijpers was ongenaakbaar en eiste de titel op. Rick van Overbeek werd knap tweede, net voor teamgenoot Jeroen Waale.

Er werden geen aparte damesclubkampioenschappen gehouden, maar toch leuk om te vermelden was dat Anoek van Boxtel de beste was van het vrouwelijke geslacht, zij werd achtste in de A poule, 1 plaats voor Joyce van Tuyl.Ook bij de recreanten was er een A poule en een B poule. In de B poule wist de stugge verdediger Edwin Bergmans te winnen. In de finale versloeg hij gedecideerd Peter Castelijns. Renske van Montfort werd knap derde.

In de A poule was ook deze keer Koen Kuijpers een niet te nemen horde, en versloeg Ramon Baeten in de finale. De derde plaats ging verdiend naar NIcky Thiels die tot twee keer toe Geertjan Bakker versloeg.

Rest mij de toernooileiding Wil van Rooij, Ad Nouwens en Anoek van Boxtel nog te bedanken voor hun perfecte organisatie. Verder wens ik iedereen prettige feestdagen toe en een sportief 2015


John Mandemakers

Comments