Nieuws‎ > ‎

Clubkampioenschappen Recreanten

Geplaatst 21 dec 2013 04:46 door [email protected]   [ 21 dec 2013 04:56 bijgewerkt ]
Met velen kwamen ze aanzetten, de recreanten waaronder enkele competitiespelers die ook dinsdags altijd komen tafeltennissen.
Verdeeld over 2 wedstrijdavonden, werd op de eerste avond gestreden om te kijken wie er in poule A- of B-poule terecht zou komen.
We waren met maar liefst 20 man sterk aanwezig, waarvan onze international sterverdediger Edwin Bergmans verstek moest laten gaan vanwege jawel alweer vakantie, waar doet ie,t van,waar doet ie,t van?

Dus met 19 man vochten we als leeuwen om te zien, wie er in poule A, dan wel poule B terecht zou komen.
De sterkste, en gelukkigste kwamen dan ook in poule A terecht, die een week later uitgevochten zou gaan worden, uiteraard ook met de B poule.

Dus men had nog een week om verrekkes te kunnen trainen, om zodoende afgetraind en fit achter de tafel te kunnen verschijnen.
Helaas waren Kees en Wil cuijten afwezig vanwege hun ernstig zieke vader.
De strijd kon beginnen, er werd af en toe gestreden op leven en dood om zowel in de a,als de B poule de begeerde kampioensbokaal in ontvangst te mogen nemen
Onze specialist in het verdedigen Edwin was vandaag weer wel aanwezig,wellis waar in de B poule omdat hij de week ervoor er niet bij was .

In die B poule was het ongemeen spannend daar Edwin door niemand het kaas van zijn batje liet eten
Alhoewel hij een partij af moest geven aan Harrie van Montfort, maar ja die had dan wel een zo goed als nieuwe schouder Wel werd Edwin hierdoor poule winnaar, en kwam zo in de finale uit tegen niemand minder dan onze Coming Man Johan Larmit.

Maar deze vermaarde aanvaller moest het afleggen tegen de superverdediger, zodat Edwin Bergmans er met de bokaal er vandoor ging.
Op de derde plaats gevolgd door alweer een belg Johan Boudeweins een geweldige prestatie.
Ook in de A poule werd hevig gestreden,waar ik ondergetekende flink aan de bak moest in poule 1 om de concurrentie van me af te houden wat niet meeviel gezien ik de nodige partijen moest spelen in 5 games,en het loodje moest leggen tegen Jan van Oort, en waarbij ik het geluk had in poule 1 terecht te zijn gekomen, waar ik onze Ralf , en mijn angstgegner koen Kuijpers in ieder geval niet tegen kreeg, want die vochten hun duels uit in poule 2, zodat ik met veel moeite in de finale

Terecht kwam tegen onze Ralf, die in zijn poule alles had gewonnen
Ik had geluk dat hij longontsteking had haha, ik denk appeltje eitje, maar waarom hij mij dan alle hoeken van de tafel laat zien snap ik niet, medelijden ho maar, respect voor de oudere ho maar , hij is wel met de eer gaan strijken, en och ik gun het hem van harte.

Hard werd er ook gevochten om de 3e en de 4e plaats door Rob de Vries en Gerard Loomans beiden niet van plan te capituleren, maar er kan er maar een de winnaar zijn en Gerard moest in het zand bijten, hij werd 4e en Rob de Vries de aankomende storm was de gevierde 3e.
We kunnen terug kijken op een geslaagd tournooi.

Grote dank gaat uit naar de voortreffelijke verzorging van deze avond, Ad Nouwens, die helaas niet mee kon doen vanwege een vervelende blessure, Ad volgend jaar ben je er weer bij.

De gehele uitslag was als volgtPoule A                             poule B

1 Ralf Verrijt                     1 Edwin Bergmans
2 Aloys Verrijt                  2 Johan Larmit
3 Rob de Vries                  3 Johan boudewijns
4 Gerard Loomans            4 Peter van Hoof
5 Geertjan Bakker             5 Harrie van Montfort
6 Jan van Oort                  6 Jan Kremers
7 Koen kuijpers                7 Hans Ketting
8 Bianca van Herwijnen    8 Leo Nabben
9 Monique de Haas
10 Jan Loomans

Alois Verrijt
Comments