Nieuws‎ > ‎

Clubkampioenschappen recreanten 2017

Geplaatst 11 jan 2018 13:51 door Marcel Martens

Op 12 en 19 december vonden de clubkampioenschappen van 2017 plaats, wederom onder de voortreffelijke leiding van Ad Nouwens. Op 12 december waren de voorrondes om een schifting te maken voor een A- en B-poule. Deze dag waren er nog geen grote verrassingen, jammer dat Ramon en Kees ontbraken, voor de rest waren alle kanshebbers aanwezig.

Op de 19de werd de strijd hervat: Ad speelde het hard, geen kruisfinales en dus was elke wedstrijd belangrijk. Aloys, toch altijd een stevig kanshebber, redde het niet tot de finale.  Gerard Loomans merkte dat de ene dag de andere niet is en kwam deze dag niet in vorm.

In de B-poule speelde Lars prima, wat leidde tot een derde plaats. Monique de Backer speelde prima en behaalde de finale. Maar daarin was het getructe spel van Jan van Oort met zijn linkse uitschuifarm haar toch de machtig, waarmee Jan een fraaie eerste plaats behaalde. Bob  de Jong kon opgelucht naar huis, hij bleef zijn moeder nipt voor

In de A-poule was Edwin op dreef en hij versloeg Aloys keurig in de strijd om de derde plaats. Jan Loomans en Wil van Rooij speelden (als 7de-klassers!)hier de finale. Normaal zijn dat mooie 5-gamers, maar vandaag niet. Wil gaf Jan met 3-0 het nakijken. En Harrie Bottram geeft gewoon te goede training, waardoor hij niet verder kwam dan plaats 6, want de anderen worden steeds beter.  Al met al wee twee geslaagde avonden met veel strijd (ook verbaal), mooi spel en leuke prijzen. Ad, bedankt voor de organisatie.

A-poule

B-poule

1)     Will van Rooij

1)     Jan van Oort

2)     Jan Loomans

2)     Monique de Backer

3)     Edwin Bergmans

3)     Lars Schellens

4)     Aloys Verrijt

4)     Jan Kremers

5)     Renske van Montfort

5)     Marcel Martens

6)     Harrie Bottram

6)     Bob de Jong

7)     Teun van Hintum

7)     Yvonne de Jong

8)     Gerard Loomans

8)     Wil Cuijten

9)     Peter Castelijns

9)     Ramon Baeten ( buiten mededinging)

10)  Harrie van Montfort

10)  Cees Cuijten  (buiten mededinging)

Comments