Nieuws‎ > ‎

Competie is halverwege

Geplaatst 18 okt 2015 09:12 door [email protected]
Na een goede start (twee overwinningen) is onze eerste team teruggezakt naar de vierde plaats en zal alle zeilen bij moeten zetten om Herwaarden voor te blijven. De voorsprong op de ploeg uit Veghel bedraagt slechts drie punten. Er staan nog lastige uitwedstrijden op het programma tegen Bijmaat, Herwaarden en Zwolle. Team twee staat op een voorlopig veilige vierde plaats met vijf punten voorsprong op Stiphout, handhaving zal zeker lukken.

Team drie presteert ondermaats en degradatie lijkt bijna niet meer te vermijden. Men heeft slechts zeventien punten uit vijf wedstrijden en staat samen met Meppers onderaan met negen punten achterstand op Flash. Team vier is nog in de race voor het kampioenschap, maar de verschillen in deze poule zijn uiterst klein er is dus nog alles mogelijk.  Het verschil tussen nummer één Bergeijk en nummer vijf Renata is slechts vier punten, het zal een zeer spannend slot worden in deze poule.

Team 5 van nestor John Smaling is veel te hoog ingedeeld en heeft pas vier punten uit vijf wedstrijden, de achterstand op nummer vijf Een en Twintig is al 15 punten en slechts theoretisch nog in te halen. Rob de Vries heeft in ieder geval belooft dat hij één wedstrijd zal winnen! Team zes heeft het ook zwaar in de vierde klasse, dit ligt overigens niet aan Jeroen Waale en Koen Kuijpers die uitstekende presteren, ze mikken nog steeds op de veilige vierde plaats.

Team zeven, ons verteranenteam staat op een gedeelte vierde plaats, samen met Mierlo en deze ploeg zal men onder zich moeten houden om geen promotie-degradatie wedstrijd te hoeven spelen. Team 8 van de nog ongeslagen kopman Geertjan Bakker staat bovenaan met miniem verschil, de voorsprong op ATTV is slechts één punt. Als zij dit vast weten te houden promoveren zij naar de zesde klasse. Team 9 staat vierde met slechts één punt achterstand op de tweede plaats, wat recht geeft op een promotiewedstrijd, dus er is nog alles mogelijk.

Ons eerste jeugteam doet het geweldig en heeft de leiding genomen met vijf punten voorsprong op Valkenswaard, promotie naar de  vierde klasse lonkt! Ons tweede jeugdteam dat uitkomt in de startersklasse bivakkeert uitstekend in de middenmoot, en zij spelen met de dag beter!
Comments