Nieuws‎ > ‎

Eerste winst Heren 4 in de tweede klasse!

Geplaatst 29 sep 2013 04:59 door [email protected]
In de thuiswedstrijd tegen Ecva heeft ons vierde team een uitstekende prestatie verricht. Van een team dat vorig seizoen nog uitkwam in de eerste klasse werd met 6-4 gewonnen. Bij Ecva was Bergeijk lid Jao da Silva niet op het wedstrijdformulier gezet, hij durfde niet tegen zijn trainingsgenoten te spelen en bleef thuis.

Anoek van Boxtel opende het bal en was kansloos tegen de sympathieke Jip Lam die goed serveerde en met goede spinballen Anoek kansloos liet. Rowan moest even naar de juiste vorm zoeken, maar versloeg uiteindelijk Johan Ramakers overtuigend in de vijfde game. Robert Winters had tot nu toe nog nooit van Thomas Lee gewonnen, maar deze keer liet hij geen spaan heel van de Chinees en won op overtuigende wijze met 3-0. Winters die in de opleidingsploeg bij Wetac zit, en bekend is om zijn snoeiharde forehandtopspinballen,  is de laatste tijd veel vooruit gegaan en is potentiele kweek voor het eerste team van de toekomst. 

Het dubbelspel Anoek/Robert werd ook gewonnen. Rowan was hierna kansloos tegen Jip, en Anoek speelde goed tegen Lee, maar moest de winst toch aan Ecva laten. Tussenstand 3-3. Robert won hierna makkelijk van Ramakers, en Rowan had weinig in te brengen tegen Lee. In een geweldige partij die ging over de volle vijf games tussen spinkanonnen Winters en Lam, werd de winst gegrepen door Robert die met 11-9 won in de vijfde game. "Stuc" tekende zo voor drie partijen en Anoek scoorde hierna nog het zesde punt door overtuigend met 3-1 te winnen van Ramakers.

 Door deze 6-4 overwinning hebben ze aansluiting gevond bij Ecva, en er is nog van alles mogelijk.
Comments