Nieuws‎ > ‎

Flash toernooi

Geplaatst 21 apr 2013 11:24 door [email protected]   [ 24 apr 2013 10:49 bijgewerkt ]

Zondag 21 april 2013 deden Kees Cuijten, Bianca van Herwijnen, Koen Kuijpers, Renske van Montfort en Rob de Vries (alfabetische volgorde) mee aan een leuk toernooi bij TTV Flash. Met dank aan een aantal leden van TTV Flash, die tijdens de NTTB competitie recentelijk dit toernooi bij eerder genoemden onder de aandacht brachten.
Aanvang van het toernooi was 09.30 uur, maar uiteindelijk startte we rond de klok van 10.00 uur. Er werd gestreden in 4 poules van 8 personen. We speelden in een 8-kamp. In poule A speelde de sterkste spelers, in poule D de minst sterke spelers.
Uiteindelijk werd in elke klasse een finale en troostfinale gespeeld.
Cees speelde zeer verdienstelijk in poule B, helaas behoorde hij niet tot de beste 4 spelers van zijn poule.

Koen en Rob speelden in poule C. Uiteindelijk won Rob van Koen de finale. Verschil tussen Koen en Rob en de andere in deze klasse, was aanzienlijk.
Bianca en Renske speelde in poule D. Het niveau lag dicht bij elkaar, tot de laatste ronde was het nog niet duidelijk wie de finale zouden spelen. De dames hadden ingezet op een dames-finale en uiteindelijk won Bianca ten koste van Renske de finale. Beide dames hadden in de poule maar 1 wedstrijd verloren.
De verenigingsprijs ging 'uiteraard' ook mee naar Bergeijk, Flash was verdienstelijk 2e.
Het was een gezellige, sportieve en leuke dag. Tussen de wedstrijden door, met soms erg mooie rallys, was er ook gelegenheid om elkaar beter te kennen en de contacten te onderhouden met ook de nodige internationale inbreng.
Het barpersoneel zorgde goed voor de inwendige mens, zowel qua drank als met heerlijke hapjes.
Toernooileiding Jack en Jan zorgden voor een goed verlopen toernooi.
Trouwe supporters Eva en Rieky kwamen ook nog kijken. 

Rond half 6 verlieten we TTV Flash. Volgend jaar weer.
Comments