Nieuws‎ > ‎

Goede resultaten Bergeijk-teams

Geplaatst 22 sep 2013 10:39 door [email protected]
In de tweede speelronde speelde ons vierde team thuis tegen het sterke MTTV. Robert Winters begon sterk aan de wedstrijd een kreeg een matchpoint tegen Rudi Spinner in de vierde game, maar kon dit helaas niet verzilveren. Hierna won hij nog wel een enkelspel, net als Joyce van Tuyl. Er werd met 4-6 verloren, maar de verrassing van de dag was de knappe overwinning van Anoek van Boxtel op Rudi Spinner, en ook Fons Sanders werd door Anoek aan de zegekar gebonden.

 Ons vijfde team won knap van het sterke Renata. John Smaling was wederom ongenaakbaar met zijn gevarieerd noppenspel en bleef ongeslagen. Team 6 dat zonder Rob de Vries speelde haalde hard uit in Veldhoven. het werd 2-8 voor Bergeijk. Nicky Thiels en Koen Kuijpers bleven ongeslagen.

Heren 7 verloor met 6-4 bij Renata. Bergeijk lid Frans Smulders wit alle drie de Bergeijkenaren te verslaan. Ons 8e team blijft gewoon winnen. Nu werd Veldhoven opgerold. Renske van Montfort scoorde wederom een hattrick. Ons 9e team heeft het lastig en verloor thuis met 0-10 van Veldhoven.
Comments