Nieuws‎ > ‎

Heren 1 aan de leiding in derde divisie!

Geplaatst 8 mrt 2015 07:00 door [email protected]
Ons vlaggenschip heeft een klinkende 2-8 overwinning geboekt op Kluis dat met twee 16-jarige spelers aan de start verscheen. Bergeijk kwam wederom flitsend uit de startblokken en liep in snelterrein vaart uit naar een 0-5 tussenstand. Peter en Marco hadden weinig problemen, alleen John had het zwaar de verduren en moest de punten letterlijk bij elkaar harken maar won toch met 3-1 van Heesbeen. Heesbeen, die driekeer jonger was dan John had problemen met de “grote mannen backspinservice” van de Bergeijkse routinier, en met name deze service kostte hem de kop. Ook het dubbelspel was zwaar bevochten en werd in nipt in vijven gewonnen.

Na de pauze verloor John kansloos van Coumans en Peter die geweldig speelde verloor onfortuinlijk van Heesbeen, ondanks twee matchpoints die hij niet kon verzilveren. Marco won soeverein zijn laatste twee wedstrijden en leverde geen game in. Ook in zijn laatste wedstrijd van John was het ouderwets klunen en na twee matchpoints tegen gehad te hebben, zegevierde hij met 12-10 in de vijfde. Peter speelde zijn beste wedstrijd ooit in het oranjeshirts en overklaste Coumans, die niet wist waar hij het moest zoeken.

Teammanager Mandemakers was in zijn nopjes, maar wil niet te vroeg juichen want de aankomende twee wedstrijden staat stekhouder Marco Bottram niet opgesteld, en zal het dus punten sprokkelen worden. Zaterdag wacht meteen een zware klus, want dan komt kampioenskandidaat Red Stars op bezoek. Supporters zijn van harte welkom, de koffie staat klaar!

 


Comments