Nieuws‎ > ‎

Heren 1 in zwaar weer

Geplaatst 22 mrt 2015 09:07 door [email protected]
Onder erbarmelijke omstandigheden in een zaal waar veel te weinig ruimte was, is ons vlaggenschip hard onderuit gegaan bij rode lantaarndrager Taverzo. Peter Huijbregts die heerlijk in had gespeeld ging met 3-0 onderuit tegen invaller Jerry van Noort. Deze invaller die normaal in de hoofdklasse uitkomt zette veel druk met zijn backhand waar hij korte noppen op had liggen en liet Peter kansloos.

Hierna speelde John Mandemakers een puike partij tegen Lamtara maar verloor nipt in vieren. Sebastien Degousee kreeg geen grip op de twijfelachtig legale noppen van Roos en ging dik ten onder. Toen ook het dubbel nipt verloren ging en ook Peter in een goede wedstrijd van Lamtara verloor stond er een 5-0 achterstand op de borden en gingen alle alarmbellen af. Gelukkig herpakte Sebastien zich goed door in een gevecht van Noort van zich af te schudden. John demonstreerde zijn kwaliteit tegen noppen spelen en declasseerde Roos, tussenstand 5-2.

Sebastien vocht wat hij waard was tegen Lamtara maar kwam te kort. Peter kreeg totaal geen grip op het orthodoxe spel van Roos en ging gedesillusioneerd met een 3-0 nederlaag naar de kant. John begon slecht aan de wedstrijd en verloor de 1ste game dik van Van Noort, maar door een tactische aanwijzing van coach Peter liet hij de wedstrijd kantelen en won alsnog overtuigend met 3-1. Teammanager Mandemakers was teleurgesteld in het eindresultaat maar moest concluderen dat er niet meer ingezeten had.

Precies op de helt, staat men nog steeds op een gedeelte derde plaats samen met Renata uit Eindhoven kort gevolgd door Taverzo met één punt minder. A.s. zaterdag staat de streekderby tussen Renata en Bergeijk op het programma en kan worden bestempeld als een waar degradatieduel en wordt gespeeld in het Patronaat in Bergeijk.
Comments