Nieuws‎ > ‎

Heren haalt uit in Heeze

Geplaatst 16 feb 2014 08:44 door [email protected]
Ons eerste team heeft in Heeze uitstekende zaken gedaan door de Meppers met maarlieftst 1-9 terug te wijzen. De overwinning kwam niet zonder slag of stoot tot stand, 4 wedstrijden werden pas in de vijfde game beslist. De openingspartij was misschien wel de beste van de dag tussen de vaak in tweede positie spelende Peter van de Bogaart en Sebastien Degousee. De agressief spelende Sebastien drong Peter vaak naar achter, maar hij had ongelofelijk veel ballen terug en er ontsponnen zich dan ook prachtige rallys. In de vijfde game had Sebastien een karrevracht geluksballen en kwam op 10-9 voor. Peter serveerde op dat moment fout en de wedstrijd eindigde in een anticlimax, en de verliezer Peter ging dan ook kruipend onder het centrecourt door.
 
Bergeijk liep uit naar een 3-0 door soevereine overwinningen van Peter Huijbregts op Thijs Cremers, en een straight overwinning van Ellen Ras op "verdediger" Hans Smulders. Het dubbelspel werd na een 0-2 tussenstand alsnog gewonnen door enkele goed tips van coach Iwan Wijnen. Sebas won van Thijs, en pas in de zesde wedstrijd scoorde Meppers hun eerste en laatste punt. Ellen had niks in te brengen tegen van de Bogaart. Peter won in vijven van Smulders en Ellen ook weer in vijven van Cremers. Sebastien versloeg Smulders met 3-0 met enkele fantastische overnames uit de tweede lijn. Peter begon slecht in de laatste wedstrijd tegen Van de Bogaart, maar herstelde zich fabelachtig door overtuigend met 3-1 te winnen.
 
Ook de concurrenten voor het kampioenschap Herwaarden (7-3) en Taverbo (6-4) wonnen ook, men staat nu vast verankerd op de 1ste plaats met 5 punten voor op Herwaarden en 7 punten voor op Taverbo.  Aanstaande vrijdag wacht de uitwedstrijd tegen het lastige Veldhoven. Kopman Peter Huijbregts neemt dan plaats op de reservebank en het zal een heel karwei worden om een goed resultaat te boeken.
Comments