Nieuws‎ > ‎

Het gaat weer beginnen!

Geplaatst 7 sep 2014 02:00 door [email protected]
We hebben er lang op moeten wachten, maar aankomende week start de competitie weer. Dit jaar nemen 9 seniorenteams deel aan de competitie en 1 jeugdteam. Ons jeugdteam heeft zaterdag al een wedstrijd vooruit gespeeld tegen Budilia. Het harde trainen werd beloond want er werd met 8-2 gewonnen. Ruby bleef knap ongeslagen en Yinte en Tim wonnen beiden twee keer, sjappoo voor dit goede begin!
 
Ons 1e team werd vorig jaar glansrijk kampioen en komt nu uit in een pittige Hoofdklasse. Men gaat de strijd aanbinden met Herwaarden, Red Star, Backhands, Never Despair en Attc. Doelstelling is handhaving. In de personele bezetting is er wel van verandert, Ellen Ras is in blijde verwachting en is tijdelijk geparkeerd in team 2. Maar we zijn er trots op dat clubicoon Marco Bottram ons vaandelteam gaat versterken. Hij zal 4 a 5 keer mee gaan spelen. Andere spelers van heren 1 zijn de sympathieke Fransoos Sebastien Degousee, Peter Huijbregts en routinier John Mandemakers. A.s. vrijdag gaan zij op bezoek bij op papier het zwakste team van de competitie Attc. Teammanager Mandemakers mikt op een kleine overwinning.
 
Op vrijdag zijn er vier thuis wedstrijden, de teams 3,7,8, en 9 spelen thuis. Team 3 dat hoge ogen wil gaan gooien in de tweede klasse bindt de strijd aan met Eenentwintig uit Beek en Donk. Bij Eentwintig speelt de sterke Peter van de Eijnde, en deze speler is zeer lastig te kloppen. Maar Nick Mooij en Sjors de Proost moeten hem aan wankelen kunnen krijgen. Het team bestaat verder uit benjamin Tim Senders, die zich de laatste tijd goed ontwikkelt. Ook is hij bezig met extra trainingen, en het is slechts een kwestie van tijd dat zich dit gaat uitbetalen. Vierde man van het team is trainingsbeest Frits Veerman. Het belooft dus een waar spektakel te worden in het Patronaat en supporters zijn dan ook van harte welkom.
Comments