Nieuws‎ > ‎

Madi Toernooi

Geplaatst 27 okt 2013 10:01 door [email protected]
Wilvo/TTV Bergeijk pakt wéér 2 bekers bij Madi

Na ons succes vorig jaar op het Madi-toernooi, stond de organisatie erop dat wij dit jaar onze titel kwamen verdedigen. De wisselbeker van vorig jaar mochten we in Bergeijk laten staan, want ze hadden een nieuwe (grotere!) wisselbeker. Onze enthousiaste nestor Aloys had er geen enkele moeite mee de deelnemers van vorig jaar weer mee te krijgen, want het was niet alleen een succesvol toernooi vorig jaar, maar vooral ook heel gezellig!

Onze zwangere Renske moest nog even kijken of ze nog goed genoeg vooruit kon om op het hoge Bergeijkse niveau te kunnen presteren. Aangezien dat natuurlijk altijd een potentieel probleem is en ze zich verder goed voelde, ging ook zij gewoon mee. Helaas moest alleen onze Rowan verstek laten gaan, maar die werd vervangen door zijn charmante teamgenoot Robert, dus konden we opnieuw voor de titel gaan.

Het gezamenlijke resultaat van Aloys, Anoek, Robert, Bianca, Renske en Koen was wederom een eerste plaats. De bekers voor de eerste plaats en de wisselbeker zijn te bewonderen in onze kantine.
Comments