Nieuws‎ > ‎

Monsterzege Heren 3

Geplaatst 13 okt 2013 08:08 door [email protected]
Afgelopen vrijdag mochten onze jongens het opnemen tegen het 4e van Stiphout. Deze woeste noorderlingen onder aanvoering van Arthur van den Bosch waren naar Bergeijk afgereisd met slechts een overwinning in gedachten. Dat onze mannen niet aan een regelrechte afslachting mee wensten te werken bleek direct al in de eerste partij, waarbij Van den Bosch het opnam tegen De Proost. Een spannende strijd ontspon zich, waarin beide spelers met wisselend succes de overhand hadden, maar waarbij Sjors uiteindelijk aan het langste eind trok: 11-7 in de vijfde.

De van Unicum aangetrokken Frits Veerman won vervolgens van Joris van Rijsbergen, en Tim Senders boekte een klinkende overwinning op Hardhitter Rob Verhoeven. Verhoeven, bekend en berucht om zijn snoeiharde spinballen kwam er tegen Timmy Senders maar sporadisch aan toe om zijn specialiteit tentoon te spreiden. Tim speelde een solide en uiterst geconcentreerde wedstrijd en dwong daarmee Verhoeven regelmatig in de verdediging ! zijn overwinning was daarmee dik verdiend. Het dubbel van Sjors en Tim bood voldoende kansen, maar onze jongens konden in de beslissende 5e game geen vuist maken, waardoor de gasten de 0 van het scorebord poetsten.

Na het dubbel nam Fits Veerman het op tegen Tuur van den Bosch. Een schitterend duel ontspon zich, waarbij onze Frits zeker een van zijn beste wedstrijden ooit speelde. Frits hield de bal met fantastische blocks in het spel, en nam regelmatig de aanval over met zijn fabuleuze backhand "inside-out". Tsja, hierop hadden de noordelingen niet gerekend, en woeste kantjes waren er dan ook niet meer te ontdekken. Onder een wakend oog van tactisch coachende gelegenheidscoach Erik Biemans liepen Sjors, Tim en Frits uit naar een fantastische 9-1 overwinning, dat het verlies van vorige week tegen Veldhoven weer goed maakte.

Comments