Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Belangrijke overwinning Heren 2

Geplaatst 27 feb 2011 07:49 door [email protected]   [ 27 feb 2011 07:58 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Tegen titelkandidaat Red Stars hebben onze reserves uitstekende zaken gedaan. De ploeg uit Goirle kwam enigszins gehandicapt naar Bergeijk. Kopman Vincent van Kuijk was afwezig omdat hij de nationale jeugdselectie moest coachen in het buitenland, hij werd vervangen door Maarten Uijens van het tweede team.
 
Bergeijk kwam uitstekend uit de startblokken door overwinningen van Mart van Son en John Mandemakers op respectievelijk Uijens en Scholtes. Hierna deed Red Star wat terug door een nipte overwinning van Rene Vrins op Ellen Ras. WIlvo/ TTV Bergeijk liep uit naar een 5-1 voorsprong. Mart van Son won knap van Rene Vrins. Ellen ging onfortuinlijk onderuit tegen Scholtes en het werd 5-2.
 
 John die deze dag géén perpernoot raakte verloor met duidelijke cijfers van Vrins. Ellen scoorde het 6e punt door met 3-1 verdediger Uijens aan de kant te zetten. Mart van Son behield zijn ongeslagen status van deze dag en tekende voor zijn derde overwinning door met 3-0 van Scholtes te winnen, en bepaalde zo de eindstand op 7-3. Door deze uitstekende overwinning is er weer zicht op plaats 5 die nodig is om klassenbehoud veilig te stellen.
Comments