Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Belangrijke zege Heren 2

Geplaatst 30 okt 2011 07:12 door [email protected]   [ 27 jan 2013 06:12 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]

Heren 2 is dit jaar niet goed gestart in de Hoofdklasse en stond na vijf wedstrijden op een zevende plaats. Vorige week werd echter met 2-8 gewonnen van Middelburg en afgelopen zaterdag werd een verzwakt Irene aan de zegekar gebonden.

Irene trad aan met invaller Raymond Boel die normaal uitkomt in de tweede klasse. Aan Boel's spel wat dit zeker niet te zien, in zijn openingswedstrijd tegen John Mandemakers spinde hij op alles wat bewoog en maakte het John zeer moelijk. John won toch nog ietwat vertekend met 3-0. Ellen Ras won met 3-1 van Boel. Mart van Son had zelfs een matchpoint tegen, maar won met 14-12 in de vijfde game van de verdienstelijk spelende invaller. Sterkste man van Irene Frank Straatman won overtuigend van Mart (3-0). Tegen John stond hij in de vijfde game achter met 7-5 en pakte een time-out. Dit pakte goed uit voor Straatman want na ook na 9-7 achter te hebben gestaan won hij met 11-9. Ellen verloor met 3-1 van Straatman.

Derde man van Irene Rolf Jacobs was niet vast genoeg om het Ellen en Mart lastig te maken en verloor twee keer met 3-0. Tegen John kwam hij echter voortvarend uit de startblokken en kwam bijna met 2-0 voor, maar moest toch met 3-1 capituleren. Omdat ook het dubbelspel werd gewonnen door John en Mart eindigde de wedstrijd in een 7-3 in het voordeel van de thuisploeg.
Comments