Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Bergeijk 1 niet langs jeugdig FVT

Geplaatst 20 dec 2009 13:21 door John van Geel   [ 20 dec 2009 13:21 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Na een valse start, Bergeijk kwam met 0-3 achter, heeft men tegen het jeugdige FVT 2 toch nog een gelijkspel uit het vuur gesleept. 
Vincent Del Priore verloor de openingspartij van Raijko Gommers, hierna kwamen er verrassende nederlagen van Marco Bottram tegen de 13-jarige Martin Khatchanov en Chris Tournelle tegen Laurens Tromer. Het dubbelspel werd moeizaam gewonnen door het koppel Bottram/Tournelle. Marco Bottram maakte de aansluiting (2-3) door Gommers eenvoudig te verslaan. 

Na de pauze wist Chris Tournelle nog twee keer te winnen, tegen Khatchanov en Gommers. Wel ging hij door het oog van de naald, beiden wedstrijden werden nipt gewonnen. Marco Bottram scoorde het vijfde punt door Tromer te verslaan. Vincent del Priore had een mindere dag en kwam niet in de buurt van de winst. Door dit gelijkspel blijft de voorsprong van de Rotterdammers nog steeds vijf punten. Doordat Pecos dik verloor slaat men slechts 1 punt achter op de ploeg uit Oegstgeest. Aankomende zaterdag gaat men op bezoek bij Pecos, met als inzet plaats 4 op de ranglijst
Comments