Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Nederlaag heren 1 tegen degradatieconcurrent

Geplaatst 30 mrt 2010 05:32 door John van Geel   [ 5 apr 2010 03:21 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
De heren van Wilvo/TTV Bergeijk hebben in een rechtstreeks degradatieduel tegen Vriendenschaar een 7-3 nederlaag opgelopen. Marco Bottram was niet beschikbaar voor deze belangrijke wedstrijd in Gouda, en Chris Tournelle kampt met een ernstige rugblessure. Omdat er géén speler van heren 2 beschikbaar was, besloot Chris het toch maar te proberen.Wonder boven wel wist hij in zijn eerste wedstrijd Marco van de Meijden te verslaan, ondanks hevige rugpijn. In zijn tweede wedstrijd tegen Blom gaf hij in de derde game op.

Kees Sengers kende wederom een goede dag en was sterker dan Marco van de Meijden en John van Spengen. Het gelegenheidsdubbel Vincent del Priore en Kees Sengers verloor onfortuinlijk met 11-9 in de vijfde game. Vincent del Priore speelde bij vlagen goed tafeltennis maar was zeer onfortuinlijk, al zijn wedstrijden gingen met miniem verschil in de vijfde game verloren. Door deze nederlaag hebben de ploegen stuivertje gewisseld op de ranglijst. Wilvo/TTV Bergeijk staat op de gevaarlijke vijfde plaats met 3 punten achterstand op Vriendenschaar.
 
Aankomend weekend staat er een dubbel programma te wachten voor Wilvo/TTV Bergeijk. Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen het sterke Petstra DTK. Maandag, 2e paasdag wordt er weer thuis gespeeld, dan komen de jonkies van FVT naar Bergeijk.
Comments