Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Clubkampioenschappen

Geplaatst 19 dec 2011 07:10 door [email protected]   [ 19 dec 2011 07:10 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Afgelopen zondag zijn in het patronaat weer de jaarlijkse clubkampioenschappen verspeeld.
In de heren A-klasse ging de finale zoals verwacht, bij afwezigheid van Kees Sengers en Bjorn van Schaik, tussen Vincent del Priore en Marco Bottram.
Vincent del Priore begon goed aan de wedstrijd en nam brutaal een 2-1 voorsprong tegen zijn kopman.In de vierde game kwam Marco beter in zijn spel en wist het tij te keren. Via 2 duidelijke overwinningen wist Marco zich wederom tot clubkampioen te kronen.
Ook de strijd om de 3e en 4e plaats leverde de nodige spanning op. Uiteindelijk was het Peter Huijbregts die met 3-2 John Mandemakers versloeg.
n de strijd om de 5e en 6e plaats was het nieuwkomer Sebastien de Goussee die Erik Biemans op overtuigende wijze klopte.


Bij de jeugd werd er gespeeld in een 10-kamp welke zijn apothese kreeg in de laatste rond.
Met het ingaan van de laatste ronde stonden 4 spelers gelijk met allemaal 1 verliespartij. Zowel Tim Senders, Stan Sengers, Giel Sengers als Mark Hendrikx konden nog allemaal kampioen worden. Daarbij waren ze allemaal afhankelijk van het resultaat van de overige wedstrijden.
Nadat Stan Sengers zijn wedstrijd had gewonnen tegen Marc Hendrikx met 3-0, was het wachten op de uitslag van de wedstrijd tussen Giel Sengers en Tim Senders.

Bij winst van Giel zou Giel eerste zijn, bij verlies zou Stan eerste worden. Uiteindelijk wist Giel te winnen waardoor hij voor het eerst clubkampioen werd.

Uitslagen Senioren
1. Marco Bottram
2. Vincent del Priore
3. Peter Huijbregts
4. John Mandemakers
5. Sebastien de Goussee
6. Erik Biemans
7. Sjors de Proost
8. Anoek van Boxtel
9. Iwan Wijnen
10. Nick Mooy
11. Sara Vincentie
12. Robert Winters
13. Rowan van Dijk

Uitslagen junioren
1. Giel Sengers
2. Stan Sengers
3. Tim Senders
4. Mark Hendrikx
5. Anne van Geel
6. Samuel Klinkenberg
7. Jade van Schaik
8. Jessica Uitermark
9. Vanya Klinkenberg
10. Kelly Rademakers
Comments