Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Clubkampioenschappen competitiespelers

Geplaatst 9 dec 2012 11:24 door [email protected]   [ 9 dec 2012 11:26 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Afgelopen zondag werden de clubkampioenschappen voor competitiespelers gespeeld. Bij afwezigheid van het gehele eerste team lag de titel voor de diverse prominenten voor het grijpen. Ook de clubkampioen van vorig jaar Marco Bottram had afgezegd. Er waren diverse verrassingen, Robert Winters wist te winnen van Ellen Ras, en Tim Senders verloor nipt van Mart van Son. In de A poule wist Sjors de Proost verrassend de halve finale te halen ten koste van Mart van Son. In deze halve finale trof hij de in uistekend verkerende vorm verkerende Fransman Sebastien Degousee. In een spannende vijfsetter won Sebastien en plaatste zich zo voor de finale. De andere halve finale was een onderonsje tussen de twee spelers van Heren 2, John Mandemakers en Peter Huijbregts. John was de meest gelukkige en won in vijf games van Peter. De kleine finale werd overtuigend gewonnen door Peter die met 3-0 won van Sjors. De finale werd eenrichtingsverkeer in het voordeel van Sebastien. John die geen moment zijn normale niveau wist te halen, ging verdiend ten onder met 3-0. Daardoor werd Sebastien in de geschiedenis van TTV Bergeijk de eerste niet Nederlandse speler die clubkampioen werd, een unicum dus. 

In de B poule was het veel spannender, er werd gespeeld in een 7 kamp. Toen alle kruitdampen opgetrokken waren, bleek dat er vier spelers precies gelijk geëindigd waren. Zij hadden allen vier wedstrijden gewonnen en twee verloren. Na wat gegoochel met cijfers werd Nicky Thiels tot clubkampioen gekroond, gevold door Alois Verrijt en Ad Nouwens die de derde plaats opeiste. Toen de bekers uitgereikt werden door onze voorzitter Renske van Montfort, kon er nog wat nagepraat worden over het prima verlopen toernooi. Ook Rob de Vries scoorde nog een beker, hij kreeg de wisseltrofee van de club van 100 uitgereikt.
Kersvers clubkampioen Sebatstien, tevens vaste invaller van Hern 1, liet twee flessen champagne  aanrukken en er kon getoost worden op een mooi verlopen kampioenschap.
Uitslag A Poule

1. Sebastien Degousee

2. John Mandemakers

3. Peter Huijbregts

4. Sjors de Proost

5. Mart van Son

6. Robert Winters

7. Ellen Ras

8. Tim Senders

9. Eric Biemans

10. Iwan Wijnen

11. Anoek van Boxtel

12. Nick MooijUitslag B Poule

1. Nicky Thiels

2. Alois Verrijt

3. Ad Nouwens

4. Teun van Hintum

5. Cees Cuijten

6. Rob de Vries

7. Koen Kuijpers


Comments