Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Aloys Verrijt Clubkampioen

Geplaatst 25 dec 2010 08:16 door [email protected]   [ 27 dec 2010 05:31 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Het recreantentoernooi 2010 was dit jaar maar matig bezet met 12 deelnemers, waarvan er nog 2 zich afmelden voor aanvang van het toernooi. Hiedoor hadden we in plaats van een 2 pouletoernooi gekozen voor een 10 kamp. Al op de eerste avond bleek dat er maar weinig mensen opgewassen waren tegen het frot batje van Aloys Verrijt, zijn noppen noopte een ieder tot bovenmatige inzet.
 
Voor de rest bleek alles mogelijk, en was die gene die Aloys kon verslaan de grote favoriet. Na de 1e avond stonden nog 3 mannen gelijk op 5 punten en wel Aloys Verrijt, Kees Cuyten en Ramon Beaten, met Jan van Oort als runner up op 4 punten. Voor de rest bleef eenieder op volgorde van plaatsingslijst, met als uitzondering Peter van Hoof, die boven zich zelf uitsteeg.
 
 Op de 2e avond werden de messen opnieuw geslepen, en ontspon zich een spannende strijd. Echter Aloys was wederom niet te verslaan hoewel Kees Cuyten, Ramon Baeten en Jan van Oort, nog erg dichtbij kwamen. Bij het begin van de laaste ronde was Aloys al zeker van de eindoverwinning, daar hij van de concurrenten al had gewonnen. Uit deze overwinning blijkt maar weer dat als je materiaal goed is komt de rest vanzelf, of beter gezegd de rest moet meer trainen tegen noppen.
 
 Ook werd in de laatste partij beslist wie de rode lantaarn mocht dragen. Hiervoor kwamen Leo Nabben en Johan Larmit op het strijdtoneel, wat een spannende partij had moeten worden, werd een walk-over voor Johan, die zijn jonge leeftijd volledig uitbuitte tegen Leo en hem alle hoeken van de tafel liet zien, even sputterde Leo nog tegen maar dat mocht niet baten.

Na alle wapengekletter is dit de uitslag van een leuk en gezellig toernooi

1 Aloys Verrijt

2 Kees Cuyten

3 Ramon Baeten

4 Jan van Oort

5 Jan Loomans

6 Gerard Loomans

7 Johan Baudewijns

8 Peter van Hoof

9 Johan Larmit

10 Leo Nabben

Teun van Hintum en Ad Nouwens
Comments