Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Competitie gaat weer van start!

Geplaatst 20 jan 2013 08:57 door [email protected]   [ 20 jan 2013 08:58 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Ons vaandelteam is vorig seizoen gedegradeerd naar de derde divisie en zal alles in het werk stellen om het verloren terrein weer goed te maken. Ze zijn ingedeeld in een pittige poule met als favoriet voor het kampioenschap Furst uit Heerlen. Aankomende zaterdag gaan ze op bezoek bij Arnemuiden, deze ploeg degradeerde uit de 1e divisie en heeft een compleet nieuw team op de been gebracht. Er wordt dan ook gemikt op een kleine overwinning.

 Onze reserves komen uit in een zeer sterke hoofdklasse en zullen alle zeilen bij moeten zetten om niet te degraderen. Vrijdag spelen ze uit bij promovendus Deurne, en een goed resultaat moet zeer goed mogelijk zijn. In totaal hebben we 10 senioren teams in de competitie, vooral team 6 van teamcaptain John Smaling verraste vorig seizoen vriend en vijand, nu mogen ze zelfs derde klasse gaan spelen.

Ons 1ste jeugdteam komt wederom uit in de landelijk C klasse spelen zaterdag thuis tegen Hotak 1 uit Hoogerheide. Deze wedstrijd begint om 13.30 uur.
Comments