Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Doek valt voor Heren 1

Geplaatst 11 nov 2012 10:28 door [email protected]   [ 11 nov 2012 10:31 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen streekgenoot Renata op het programma. Renata de verrassende lijstaanvoerder speelde op volle oorlogssterkte. Wilvo Bergeijk kwam goed uit de startblokken door een goede overwinning van Bjorn van Schaik op Gerard van Dongen. Jan Ridder tilde de stand naar 0-2 door de in uitstekende vorm verkerende Stefan Heijnis aan de zegekar te binden. Hier stokte de Bergeijkse productie en werd het 8-2 voor de Eindhovenaren. Men staat nu op de vijfde plaats en het gat met de nummer vier, Kluis is gegroeid tot 15 punten. Met nog twee wedstrijden te gaan lijkt degradatie onafwendbaar. Aanstaande zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Pecos.

Onze reserves gingen op bezoek bij de lijstaanvoerder Belcrum in Breda. Kopman Peter Huijbregts was bezig een nieuwe keuken te plaatsen en kon ook best gemist worden, daar klassenbehoud reeds veilig gesteld was. Mart van Son begon nog goed tegen Peter Kooremans, maar verder als gamewinst kwam hij niet. Hierna wist John Mandemakers in een spannende vijfsetter Tommie Gimbrere te kloppen met 13-11 in de vijfde game. Ellen Ras speelde sterk tegen de jeugdige Lennart Slaats, maar kon telkens aan het einde van de game net niet doordrukken. Belcrum liep uit naar 5-1 door duidelijke overwinningen. John scoorde hierna het tweede punt door Slaats met 3-1 terug te wijzen. Ellen had weinig in te brengen tegen Gimbrere, en ook Mart ging verrassend dik onderuit tegen Slaats. Tussenstand 7-2 voor Belcrum. De laatste wedstrijd die van hoog niveau was leek een makkie te worden voor Kooremans. Hij won de eerste game met 11-5 en stond 9-4 voor in de tweede game. John weigerde echter te capituleren en sleepte er de tweede game uit, door hierna zijn hattrick te voltooien door ook game 3 en 4 winnend af te sluiten. Eindstand 7-3 in het voordeel van de thuisploeg. Aanstaande zaterdag komen de reserves van Never Despair op bezoek in Bergeijk.
Comments