Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Eclatante nederlaag Heren 1

Geplaatst 17 feb 2013 03:16 door [email protected]   [ 17 feb 2013 03:16 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Ons vlaggenschip moest zaterdag aantreden tegen Middelburg. Op voorhand was al bekend dat Jan Ridder niet kon spelen, hij werd vervangen door Sebastien Degousee. Toen Kees Sengers zich ook nog ziek afmeldde op vrijdagavond trokken zich dikke wolken boven het patronaat. Mart van Son verving de ziek kopman. Sebastien begon goed aan de wedstrijd tegen hardhitter Soren de Witte maar verloor toch met 3-0. Hierna stuntte Bjorn van Schaik tegen de sterkste speler van Middelburg Marc Hackenberg door met 3-1 te winnen.

Mart van Son speelde een dijk van een wedstrijd tegen verdediger Thomas Groenewoud en kwam met 10-6 voor in de vijfde game. Helaas waren 6 matchpoints niet besteed aan Mart en verloor alsnog jammerlijk. De Zeeuwen liepen uit naar 1-4 door duidelijke overwinningen. Ook Sebastien leek van Groenewoud te gaan winnen, kwam met 2-0 voor in games, maar moest onder toeziend oog van zijn familie toch capituleren in een spectaculaire wedstrijd. Mart kon weinig inbrengen tegen ex 1e divisie speler Hackenberg, en Bjorn ging verrassend onderuit tegen Groenewoud. De Witte was veel te sterk voor Mart en in de laatste wedstrijd die van hoog niveau was legde Sebastien Hackenberg het vuur aan de schenen maar verloor onfortuinlijk met 15-13 in de vierde game. Eindstand 1-9 voor Middelburg.

Deze uitslag is een hard gelag en er hadden zeker enkele punten meer ingezeten, maar helaas mocht het niet zo zijn. Men zal zich nu moeten concentreren op klassenbehoud, en proberen iedere week wat in te lopen op de kop van het klassement.
Comments