Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Gezellige seizoensafsluiting

Geplaatst 31 mei 2010 07:25 door John van Geel   [ 31 mei 2010 07:32 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Tijdens de seizoensafsluiting op 21 mei jl. zijn drie leden van Wilvo/TTV Bergeijk gehuldigt voor hun 25 jarig lidmaatschap van onze tafeltennisvereniging.

Als eerste was Jeroen van Hout aan de beurt,J eroen die op dit moment niet meer actief is als competitie speler, heeft vele jaren in het bestuur meegedraaid. Op dit moment is hij nog steeds actief als lid van de rommelmarkt commissie

De tweede in het rijtje van jubilarissen is Kees Cuijten. Kees loopt al sinds jaar en dag mee in de commissie onderhoud,ook opent en sluit hij op zondag als het vrij spelen is. Verder is hij altijd bereid om hand en span diensten te verrichten.

Laatste in de rij is Jaap Burgmans. Jaap is voormalig penningmeester van onze club en nu mede verantwoordelijke recreantenavond. Jaap is de persoon die ons financieel beleid mede gestalte heeft gegeven.

Alle drie kanjers in onze club die voorlopig nog zeker 25 jaar lid mogen blijven.

Op deze afsluiting van het seizoen die redelijk werd bezocht werd er getafeltennist en onderling gebabbeld over velerlei aspecten zoals jeugd, toekomst en de nieuwe competitie.Ook de verbouwing stond in de belangstelling.
 
Ook voor de inwendige mens werd goed verzorgd er was voldoende spijs en drank. De avond werd besloten met een mooie loterij met vele prijzen. De hoofdprijs ging naar onze voorzitter. Alles bij elkaar een waardige afsluiting van het seizoen.
Comments