Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Goede prestaties jeugd tijdens meerkampen finales

Geplaatst 25 dec 2009 01:52 door John van Geel   [ 30 dec 2009 07:44 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Tijdens regionale finales van de nationale jeugdmeerkampen heeft onze jeugd goed gepresteerd. Bij de meisjes junioren wist Laura Kolen zich met een 5e plaats nipt te plaatsen voor de nationale rondes. Volgens Laura had er een hogere klassering ingezeten maar ontbrak het haar op bepaalde momenten aan het nodige fortuin.

Bij de meisjes pupillen wisten zowel Laura van de Velde als Anne van Geel zich te plaatsen voor de nationale rondes. Anne bleef ongeslagen en werd knap eerste. Laura verloor nipt van Anne (14-16 in de vijfde) maar wist al haar overige wedstrijden te winnen en dus werd zij tweede. Amber van de Velde was al automatisch geplaatst daar zij in het bezit is van een A-licentie.

Bij de jongens pupillen speelde Giel Sengers een zeer degenlijk toernooi. Hij werd knap 2e. Aangezien er hier echter maar 1 plaats in de landelijke ronden voor ZuidWest is moet Giel hopen op één van de reserve plaatsen.

Elwin van Tuijl hoefde niet te spelen omdat hij een A-licentie heeft. Ook hij is uiteraard geplaatst voor de landelijke rondes. Dat betekent dat onze club met 4 spelers deel gaat nemen aan de landelijke rondes en dat is een nieuw record
Comments