Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Grote clubaktie

Geplaatst 4 nov 2012 08:38 door [email protected]   [ 4 nov 2012 08:38 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Betreft: Grote Clubactie 2012 

Beste seniorleden,

Net als vorig jaar doet Wilvo/TTV Bergeijk dit jaar mee aan de Grote Clubactie. Het is dit jaar wederom van belang dat u uw steentje bijdraagt in het verkopen van loten. U steunt dan niet alleen de clubkas maar er zijn wederom weer mooie prijzen te winnen. Met als mega hoofdprijs € 100.000- belastingvrij! 

Met de opbrengsten van deze actie is onze club in staat om bij te dragen aan diverse activiteiten binnen onze vereniging zoals:
- extra trainingen; 

- nieuwjaarsviering;

- afsluiting van het seizoen;

- geen contributieverhoging te hoeven doorvoeren.

Daarom vragen wij alle leden om zo veel mogelijk loten te (ver)kopen. De officiële verkoop van de loten is begonnen dus er kan meteen met de verkoop van de loten worden begonnen!

Vorig jaar is gebleken dat onze club over enkele fanatieke verkopers beschikt, we zijn benieuwd of dit jaar de verkoop net zo’n groot succes wordt als vorig jaar. Immers, hoe meer loten er verkocht worden des te meer de Grote Clubactie bij zal dragen aan onze club. 

De kosten zijn € 3,00 per lot. Aarzel daarom niet en vul dit formulier in en lever deze in bij het patronaat of stuur hem digitaal op naar: [email protected] en [email protected] 
De verkoopboekjes en de loten zijn in het Patronaat op te halen. Alvast bedankt namens Wilvo/TTV Bergeijk.
Naam : ................................................................................................................ 

Aantal loten : ................................................................................................................ 

Voor meer informatie over de Grote Clubactie ga naar: http://www.clubactie.nl/

 

Comments