Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Gunstige indeling Heren 1

Geplaatst 4 aug 2011 04:50 door [email protected]   [ 4 aug 2011 05:08 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Na vorig jaar het kampioenschap op één punt te hebben gemist, kunnen onze heren dit jaar weer een gooi doen naar het kampioenschap. Ons vaandelteam is op één plaats gewijzigd, Chris Tournelle heeft te kennen gegeven te stoppen en is vervangen door ons ex-lid Bjorn van Schaik. Van Schaik speelde vorig seizoen 2e nationale in Belgie bij Hasselt en het niveau wat hij in Belgie speelde is te verglijken met 2e divisie in Nederland.
 
Men is ingedeeld met twee promovendi te weten Treffers Roelofarendsveen en Tanaka uit Etten Leur. De Treffers speelde enkele jaren geleden nog tegen ons tweede team in de derde divisie en is zeker een degradatiekandidaat. Kopman is Riko van Veen (90% derde divisie), maar op de tweede en derde positie liggen voor de Bergeijkenaren goede kansen om te scoren.
 
Tanaka beschikt over een vijfmans team waaronder enkele oude bekenden. Zo spelen de gebroeders Ton en Rijn Vogelaar bij Tanaka en kopman van het team is Erik van Opstal die vorig seizoen 83% in de derde divisie scoorde. Ondanks dat het team gepromoveerd is moet men zeker rekening houden met Tanaka.
 
Dit jaar wordt wederom aangetreden tegen JCV uit Vught met de sterke Jos Verhulst. Maar ook hier is het team op de tweede en derde positie niet sterk. Johan van de Nieuwenhuizen scoorde 30% en Thomas van Gasteren 10% vorig seizoen.
 
De samenstelling van Rijnsoever is bijna identiek aan die van JCV; een sterke kopman in de persoon van Roald van der Landen (83%) en twee mindere goden (Jeroen Holten 33% en Mathijs van der Heijden 30%)
 
Bijmaat is op papier het sterkste team en werd vorig seizoen net als WIlvo/TTV Bergeijk 2e. Bram van Sunder speelde 83%, Lars Adema 69% en verdiger Michel Laroo 54%. Dit team zal zeker in de strijd om het kampioenschap meedoen.
 
De competitie wordt geopend met een thuiswedstrijd tegen Treffers Roelofarendsveen op zaterdag 17 september, hier moet zeker een goed resultaat geboekt kunnen worden.
Comments