Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 in gevarenzone

Geplaatst 5 apr 2010 03:27 door John van Geel   [ 5 apr 2010 03:29 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
In de thuiswedstrijd tegen de sterke reserves van Petstra DTK hebben de heren van Wilvo/TTV moeten buigen. Bij de gasten trad naast Henk-Jan Wils en de sterke Peter Verweij ook invliegchinees Timothy Wang aan voor de nummer 2 van de ranglijst. Bergeijk keek al snel tegen een 0-4 achterstand aan. Kees Sengers was in de openingspartij kansloos tegen Verweij. Marco Bottram ging met 3-1 ten onder tegen Wang. Vincent del Priore verloor van een sterk spelende Wils. Toen ook het dubbel naar DTK ging (15-13 in de vijfde game) trokken zich dikke wolken boven Bergeijk. Echter Marco Bottram rekende voor de pauze nog af met Verweij (3-0) en bepaalde de ruststand op 1-4.
 
Na de pauze was Kees wederom kansloos, nu tegen Wils. Vincent leek op weg naar een stunt en kwam met 2-1 voor tegen Wang, maar verloor alsnog met 3-2. In een spannende wedstrijd wist Marco het tweede punt van de dag te scoren door Wils met 3-2 te verslaan. Hierna bepaalde Vincent verrassend de stand op 3-6 door in een thriller Verweij te verslaan (11-8 in de vijfde game). Kees kon in de laatste wedstrijd niet stunten tegen Wang en zo werd het 3-7 voor Petstra DTK.
 
Doordat Vriendenschaar dik verloor, bedraagt de achterstand op de ploeg uit Gouda één punt met een wedstrijd minder gespeeld. Deze inhaalwedstrijd wordt op paasmaandag gespeeld tegen de reserves van AA-Drink/FVT.
Comments