Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 klopt kampioen!

Geplaatst 15 apr 2012 08:12 door [email protected]   [ 15 apr 2012 08:12 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Koploper TTCV Herwaarden kwam afgelopen zaterdag op bezoek en had aan twee punten genoeg om kampioen te worden. Onze mannen wensten hier niet meteen aan mee te werken en liepen uit naar een 5-0 voorsprong. Marco Bottram speelde erg sterk en won van ex-teamgenoot Pascal van Gemert en van angstgegner Jef van Doorn. Vincent del Priore had ex-eredivisie speler Erwin Andriessen aan de zegekar gebonden. Bjorn van Schaik speelde een puike wedstrijd tegen Jef van Doorn en wist deze knap winnend af te sluiten. Toen ook het dubbel werd gewonnen door de Bergeijkenaren werden de gasten enigszins zenuwachtig en werd het kampioenschap nog even uitgesteld.

Na de pauze wist alleen Marco nog een wedstrijd te winnen en bepaalde hiermee de eindstand op 6-4 in het voordeel van de thuisploeg. Aan de spelers van Veghel werden de bloemen overhandigd en zij mochten de felicitaties in ontvangst nemen. Door dit uitstekende resultaat heeft men a.s. zaterdag aan een gelijkspel genoeg om zich op eigen kracht te handhaven. Fvt uit Rotterdam komt dan op bezoek in Bergeijk en wij nodigen allen uit om naar deze wedstrijd te komen kijken.

Marco Bottram die onafgebroken ruim 10 jaar in het eerste herenteam heeft gespeeld neemt dan (voorlopig) afscheid van het wedstrijdtafeltennis.

De Stand

Herwaarden    9-68
US                   9-49
Wilvo Bergeijk 9-45
FVT                 9-43
Renata            9-41
Rapidity          9-24
Comments