Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 klopt Vriendenschaar

Geplaatst 7 feb 2010 11:33 door John van Geel   [ 7 feb 2010 11:34 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Tegen degradatiekandidaat Vriendenschaar uit Gouda heeft Wilvo/TTV Bergeijk de kleinst mogelijke overwinning geboekt, in Bergeijk werd er met 6-4 gewonnen. Ondanks het feit dat Vriendenschaar over een viermans team beschikt trad men toch aan met invaller Tim Daalhof, die normaal in de hoofdklasse uitkomt. 

Vincent del Priore startte met een 3-1 nederlaag tegen de fanatieke Marco van de Meijden. Hierna won Marco Bottram eenvoudig van Vincent Blom. Chris Tournelle moest in zijn wedstrijd tegen verdediger Daalhof, die met twee kanten Antitopspin rubbers op zijn batje had, toch een game afstaan aan de invaller die sterk speelde. Het dubbelspel kon niet gewonnen worden door het duo dat onlangs Nederlands kampioen was geworden, Vincent en Chris, er werd met 3-1 verloren. Marco Bottram won ook zijn tweede wedstrijd overtuigend tegen van de Meijden en bracht de ruststand op 3-2 voor Bergeijk. Na de pauze ondervond Vincent veel tegenstand van Daalhof, en wist de winst met een 3-2 zege naar Bergeijk te brengen.

Hierna kreeg Chris in zijn partij tegen Vincent Blom enigszins last van zijn schouder en kon niet voluit spelen tegen, en verloor dan ook verdiend met 3-0. Marco kende geen genade voor verdediger Daalhof en ondanks enkele prachtige rally’s van de goed spelende invaller werd het 3-0 voor Marco. Chris herstelde zich goed en troefde van de Meijden met 3-1 af. In de laatste wedstrijd van de dag dwong Vincent nog wel een vijfde game af tegen Blom, maar kon hij deze niet in winst omzetten. Koploper Zwolle won met 9-1, en is reeds ver uit het zicht voor Wilvo/TTV Bergeijk. Men zal zich moeten gaan richten op handhaving.
Comments