Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 met hakken over de sloot

Geplaatst 28 nov 2011 05:35 door [email protected]   [ 28 nov 2011 05:35 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
In de uitwedstrijdthuiswedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst JCV hebben onze heren een verdiend gelijkspel uit het vuur gesleept. Bij de gasten was Jos Verhulst wederom een onneembare horde en won 3 keer. Vincent en Marco maakten het Verhulst nog wel redelijk moeilijk, maar de klasse van Verhulst zorgde voor twee keer een 3-1 overwinning.

Alle 3 de Bergeijkenaren, Kees, Marco en Vincent wonnen overtuigend van Thomas van Gasteren. Daaraan voegde Marco nog een overwinning op Van de Nieuwenhuizen toe met 11-2 in de vijfde game. Het 5e punt werd gehaald in het dubbelspel wat nipt in vijf games werd gewonnen. Dit punt bleek achteraf van cruciaal belang want concurrent Rijnsoever won verrassend dik met 10-0 van Treffers.

Door deze monsterscore eindigden zijn nu precies gelijk met Wilvo TTV Bergeijk, echter de Bergeijkenaren handhaven zich doordat ze een beter onderling resultaat hebben.

Comments