Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 onderuit in titelstrijd

Geplaatst 13 mrt 2011 05:53 door [email protected]   [ 13 mrt 2011 05:56 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Het vlaggenschip van Wilvo/TTV Bergeijk zichzelf geen goede dienst bewezen en tegen medetitelkandidaat Red Stars werd een 7-3 nederlaag geleden. Kees Sengers had in de openingspartij tegen Patrick Zwiers kansen maar gaf een voorsprong van 8-4 en 9-5 tot twee keer toe weg. Hij verloor dan ook met 3-1.
 
Vincent del Priore had hierna géén kind aan verdediger Frank van de Vleuten en won met agressief spel overtuigend met 3-1. Chris Tournelle won de eerste game van kopman Ronald Bogaard in duidelijke cijfers (4-11) maar moest daarna in het stof bijten en verloor enigszins onfortuinlijk met 3-1. Het dubbelspel Chris/Vincent was zeker niet slecht, maar de kansen op gamewinst werden niet gegrepen, elke game ging met 2 punten verschil naar de gasten.
 
 
Kees had totaal geen grip op het gevarieerde noppenspel van Van der Vleuten en ging kansloos met 3-0 naar de kant en zo werd de ruststand 4-1 voor Red Stars. Zwiers haalde in zijn partij tegen Chris een ongekend hoog niveau, alles wat hij raakte leek goed te gaan. Chris kon ondanks goed spel hierdoor niet winnen en verloor met 3-1.
 
Vincent speelde hierna de pannen van het dak en maakte het Bogaard zeer moeilijk, maar moest door wat pech-ballen in de vijfde game capituleren met 11-8. Chris was goed gemotiveerd tegen Van der Vleuten en won met 3-1 en scoorde zo het tweede punt voor Wilvo/TTV Bergeijk. Kees had ondanks gamewinst weinig in te brengen tegen Bogaard en verloor met 3-1. Het slotakkoord was voor de uitstekend spelende Vincent die een hoog tempo oplegde aan Zwiers en bepaalde de eindstand op 7-3.
 
 Door deze onverwachte nederlaag staat Red Stars nu 8 punten voor op onze mannen met een wedstrijd meer gespeeld. Ook Pecos doet nog mee op het kampioenschap en staat één punt achter op Wilvo/TTV Bergeijk
Comments