Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 onderuit tegen koploper

Geplaatst 7 okt 2012 04:43 door [email protected]   [ 7 okt 2012 04:43 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
In het ongezellige Oegstgeest heeft ons vlaggenschip een dikke nederlaag geleden. Zowel Kees Sengers en als Bjorn van Schaik, die bezig is met afstuderen waren verhindert en werden vervangen door Marco Bottram en Mart van Son. Marco opende het bal en werd meteen op zijn 1e nederlaag van het seizoen getrakteerd. Mede door gebrek aan wedstrijdritme verloor hij van zijn oud-teamgenoot en ex-eredivisie speler Ted van de Berg. Zijn tweede wedstrijd won hij nipt met 12-10 in de vijfde game tegen de jeugdige Jop van der Wiel. Ook zijn laatste wedstrijd wist hij winnend af te sluiten door gedecideerd Paul Kruijt te verslaan. Dit waren de enige wapenfeiten voor de Bergeijkenaren, want alle overige wedstrijden gingen naar Pecos.

Jan Ridder wist nog wel enkele games te winnen maar kwam niet in de buurt van de winst. Invaller Mart van Son vocht voor wat hij waard was, maar verder als gamewinst tegen Ted van de Berg kwam hij niet. Door deze 8-2 nederlaag bivakkeren onze mannen in zwaar weer, en het degradatiespook ligt wel degelijk op de loer. Volgende week wacht de zware uitwedstrijd tegen Kluis in Geleen. 

Pecos                  4-26
Renata                 4-26 
Oni                      4-23 
Kluis                    4-22 
Wilvo Bergeijk      4-18 
Wanzl Belcrum      4-5 Ook onze reserves kunnen maar niet winnen, nu werd er met 4-6 verloren van Taverbo uit Boxtel. Ellen Ras kende een mindere dag en kwam niet tot winst. Peter Huijbregts startte voortvarend door Pluut met 3-0 aan de kant te zetten. Toen hij tegen de sterke Ahlers met 2-0 voor kwam leek er geen vuiltje aan de lucht. Echter de onsportieve Ahlers wist de partij alsnog naar zich toe te trekken. Ook zijn laatste wedstrijd van hoog niveau werd nipt verloren tegen van der Aa. John Mandemakers is nog niet in topvorm maar wist op routine zowel Pluut als van der Aa te kloppen. Ook won hij het dubbel samen met Peter Huijbregts.

Ons 1e jeugd team wist met 6-4 te winnen van Megalcles. Stan Sengers was de grote man aan Bergeijkse zijde en bleef knap ongeslagen. Hij won onder meer van de 11-jarige Nederlands kampioen bij de welpen Sharon Jansen. Giel Sengers en Marc Hendrikx scoorden beiden 1 punt. Ons tweede jeugdteam ging nipt onderuit bij Almeerspin. Jade van Schaik was uitstekend op dreef en won twee partijen. Samuel Klinkenberg en Anne van Geel wonnen beiden 1 keer.
Comments