Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 pakt koppositie

Geplaatst 13 feb 2011 05:50 door [email protected]   [ 13 feb 2011 05:52 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Ranglijst aanvoerder Pecos trad gehandicapt aan in Bergeijk, kopman en tafeltennislegende Ronald Rijsdorp was geblesseerd en werd vervangen door invaller Ilja Koers die normaal uitkomt in de Hoofdklasse. Koers speelde zeer verdienstelijk en wist tegen Vincent Del Priore een vijf gamer te spelen. Maar net als Chris Tournelle en Marco Bottram wist ook Vincent van hem te winnen. In de openingspartij won een uitstekend spelende Rogier Wijker in vijf games van Vincent. Ook tegen Marco speelde hij goed maar verloor in vijf games. Chris legde een ijzersterke wedstrijd op tafel tegen Wijker en won met 3-1.
 
Het gelegengheidsdubbel Chris/Marco had geen moeite met de gasten uit Oegstgeest. Youri Soons die pas één wedstrijd had verloren werd gedeclasseerd door Marco, in 3 games haalde hij de 10 punten niet. Chris had in het begin moeilijk tegen Soons, maar na een 2-1 achterstand in games won hij vervolgens met 11-1 en 11-3. In de laatste wedstrijd van de dag scoorde Pecos het tweede punt, Vincent verloor in een spannende vijfgamer van Soons. Door deze 8-2 overwinning staat men nu bovenaan met één punt voorsprong op Red Stars Venraij. Aankomend weekend is men vrij en dan wacht de thuiswedstrijd tegen Ilac uit Gouda.
Comments