Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 pakt laatste strohalm

Geplaatst 28 okt 2012 09:03 door [email protected]   [ 28 okt 2012 09:03 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Tegen rode lantaarndrager Belcrum hebben onze mannen hun plicht gedaan en hebben een dikke overwinning geboekt. Het werd maarliefst 9-1 in het voordeel van de Bergeijkenaren. Anders dan de uitslag doet vermoeden kwam deze score niet gemakkelijk tot stand. Tom de Wit van Belcrum speelde een goede wedstrijd maar verloor 3 keer met 11-9 in de vijfde game. Kees Sengers, Jan Ridder en Bjorn van Schaik bleven allen ongeslagen, alleen het dubbelspel ging naar de gasten. Bjorn van Schaik wist op vechtlust een hattrick te scoren. Kees Sengers kwam alleen tegen Tom de Wit in de problemen, tegen Weterings en Bakx won hij soeverein. Jan Ridder wist twee keer een vijf-gamer met winst te bekronen. Men staat nu nog steeds op een gevaarlijke 5e plaats met 6 punten achterstand op Oni. Het toeval wil dat a.s. zaterdag de wedstrijd wacht tegen Oni, en bij een goed resultaat zijn er nog zeker kansen op klassenbehoud. 

Renata                  6-40

KLuis                    6-36

Pecos                    6-34

Oni                       6-33

Wilvo Bergeijk       6-27

Wanzl Belcrum      6-10

Ook onze reserves deden goede zaken en houden nog zicht op de play-offs. John Mandemakers had totaal geen moeite met zijn tegenstanders en boekte 3 keer een 3-0 overwinning. Mart van Son en Peter Huijbregts wonnen beiden twee keer, en moesten alleen William Vlamings feliciteren. Bart Boetzkes was zowel tegen Mart als Peter dicht bij een overwinning maar verloor beide wedstrijden in vijf games. John en Peter wonnen ook het dubbelspel moeizaam en zo werd het 8-2 voor ons tweede team.

Ons 1e jeugdteam speelde knap gelijk tegen koploper Red Stars. Marck Hendrikx won 3 partijen. Ook invaller Tim Senders liet van zich spreken door twee keer te winnen. Giel Sengers speelde een goede wedstrijd maar kwam net niet tot winst. Het tweede jeugdteam verloor onnodig van Hilversum met 8-2. Anne van Geel scoorde een punt en ook het dubbelspel ging naar Bergeijk. Jade van Schaik had twee wedstrijden kunnen winnen, maar kon het net niet afmaken. Invaller Jeroen Vereijken kwam niet in de buurt van de winst.
Comments