Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 stelt orde op zaken!

Geplaatst 25 mrt 2012 04:22 door [email protected]   [ 25 mrt 2012 04:22 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Afgelopen zaterdag stond het degradatieduel tussen Wilvo-TTV Bergeijk en Renata op het programma. In de eerste wedstrijd van het seizoen wist Renata met maarliefst 8-2 te winnen van de Bergeijkenaren, onze mannen wilden dit graag goed maken en waren tot op het bot gemotiveerd. Vincent del Priore was nog niet geheel blessurevrij maar voelde zich wel goed genoeg om mee te doen. Dit was achteraf geen verkeerde keuze want onze Italiaanse wervelwind liet zijn bat spreken en tekende voor 3 knappe overwinningen. Ook in het dubbelspel speelde hij goed, samen met Marco Bottram werd er overtuigend gewonnen.

Marco was weer ouderwets op dreef en had alleen tegen Sergei Shoulepov wat problemen. De Rus dwong een vijfde game af tegen de Bergeijkse kopman. Marco schakelde een tandje bij en verpulverde de sympathieke Eindhovenaar in de vijfde game met 11-0. Vooral in de wedstrijd tegen de kopman Theo Boon liet Marco zijn ware klasse weer eens zien. Met weergaloze spinballen en gevarieerde tempowisselingen wist Boon niet waar hij het moest zoeken en ging in no-time met een 3-0 nederlaag verbouwereerd naar de kant. Ook TLE-Koning Gerard van Dongen werd eenvoudig aan de kant gezet.

Derde man Bjorn van Schaik speelde een hele behoorlijke wedstrijd en tekende voor het 8e punt door in een kraker van Theo Boon te winnen. Tegen Shoulepov was hij nog dicht bij de winst, maar kon net niet doordrukken. Door deze 8-2 overwinning is met Renata gepasseerd en staat men weer op een een veilige vierde plaats. Op de ranglijst en heeft men 3 punten voorsprong op de Eindhovenaren. Aanstaande zaterdag gaat men op bezoek bij de nummer 2 US in Amsterdam.
Comments