Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 tevreden met indeling

Geplaatst 10 jan 2012 10:11 door [email protected]   [ 10 jan 2012 10:11 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Eind december is de indeling van de landelijke competitie bekend gemaakt. Heren 1 komt uit in de tweede divisie en is ingedeeld in een pittige poule. Titelkandidaten zijn naast Wilvo/TTV Bergeijk, TTCV Herwaarden en US uit Amsterdam. TTCV Herwaarden is gedegradeerd uit de 1e divisie en heeft oud-Bergeijk speler Pascal van Gemert in de gelederen. Ook de sterke Erwin Andriessen (Ex-eredivisie) speelt bij de club uit Veghel. US uit Amsterdam werd vorig jaar tweede in de tweede divisie en daar zijn de sterkste spelers Jan de Haan en Pieter Danes die beiden rond de 70% speelden.

Er zijn twee ploegen die gepromoveerd zijn uit de derde divisie. Dit is het tweede team van FVT met de sterke paralympiërs Tonnie Heijnen en Ronald Vijverberg. Beide spelers verloren bijna niks in de derde divisie en is dus een ploeg om rekening mee te houden. De andere promovendus en wellicht de zwakste in de poule is Rapidity dat in het verleden nog tegen ons tweede team speelde in de derde divisie. Sterkste spelers zijn daar Lennart Bloothoofd en verdediger Kai van Dijk.

Dan is er nog een gevaarlijke outsider voor de titel, het bij ons zeer goed bekende Renata uit Eindhoven. Deze ploeg speelt al jaren op solide basis in de tweede divisie. Theo Boon en de rus Sergie Shoupolov zijn hier de gevaarlijkste tegenstanders. Op zaterdag 28 januari begint de competitie met een uitwedstrijd, en dit wordt direct een streekderby want men gaat dan op bezoek bij Renata in Eindhoven.
Comments