Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 verkoopt huid duur

Geplaatst 6 nov 2011 11:12 door [email protected]   [ 6 nov 2011 11:12 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Alle ingrediënten voor een topwedstrijd in de tweede divisie waren zaterdag aanwezig. Zowel Bijmaat als Wilvo/TTV Bergeijk waren in de sterkste opstelling opgekomen en maakte er een prachtige wedstrijd van voor het goed opgekomen publiek.

De openingspartij was meteen de kraker van de dag, Marco Bottram trad aan tegen Bram van Sunder. Van Sunder was net iets sterker en scoorde veelvuldig met vooral harde forehands en won met 3-2. John van Spengen was erg vast met zijn spinballen uit tweede positie tegen Kees Sengers en klopte Kees met 3-1. Vincent del Priore liet hierna een staaltje zien hoe je tegen verdedigers moet spelen. Vanaf de eerste bal zette hij er de druk vol op en Michel Laroo wist niet waar hij het moest zoeken en ging met een 3-0 nederlaag naar de kant.

Het dubbelspel was een dubbeltje op zijn kant, ondanks een 5-3 voorsprong in de vijfde game konden de Bergeijkenaren niet winnen. John van Spengen leek kansloos tegen Marco en stond met 2-0 en 5-0 achter toen hij een time-out pakte. Dit viel goed uit en het kwam tot een vijfde game, echter hij kon net niet doordrukken en Marco bepaalde de tussenstand op 3-2 voor de gasten. Ondertussen was de eindstand van Rijnsoever en JCV bekend (5-5) en Bijmaat had dus 7 punten nodig om kampioen te worden.

Van Sunder boekte hierna een overtuigende overwinning op Vincent, en Kees kwam niet door de verdediging van de uitstekende spelende Laroo die met de minuut vaster werd. Tussenstand 5-2 en het kampioenschap hing in de lucht, en de bloemen werden nog snel ingekocht. Echter Vincent wenste niet mee te werken met het kampioensfeestje en won overtuigend met 3-1 van Van Spengen. Aan Laroo de eer om Bijmaat in de race te houden, hij stond voor een bijna onmogelijke opgave: winnen van Bottram. Laroo kwam voortvarend uit de startblokken en won brutaal de eerste game. Marco stelde hierna orde op zaken en won met 3-1 en het kampioensfeest werd definitief uitgesteld.

Van Sunder scoorde hierna het 6 punt door met 3-0 te winnen van Kees die in alle games kansen had. Na de wedstrijd werd er overheerlijke Ossobuco geserveerd door een sterrenkok met heerlijke pasta en salade onder het genot van een bak herrie die door moet gaan voor “hardcore of hardstyle”. De spelers gingen los en er werd op de tafels gedanst. Grote winnaar van de dag was het publiek die een mooie wedstrijd voorgespiegeld kreeg.
Comments