Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 weer onderuit

Geplaatst 9 okt 2011 06:39 door [email protected]   [ 9 okt 2011 06:41 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
In Etten Leur hebben onze heren zich geen goede dienst bewezen, na een marathonpartij van ruim 5 uur stond er een 7-3 op het scorebord voor Tanaka. Onze mannen kwamen nog voortvarend uit de startblokken. Kees Sengers won met zeer gedegen spel van ex-teamgenoot Twan Jansen. Hierna liet Vincent del Priore geen spaan heel van Ton Vogelaar en won met een vlotte 3-0. Toen Bjorn van Schaik een 2-1 voorsprong nam tegen Erik van Opstal leek er geen vuiltje aan de lucht. Helaas kon de Bergeijkse jongeling het net niet afmaken en verloor met 11-9 in de vijfde game.
 
Ook het dubbelspel en de wedstrijd tussen Kees en Vogelaar gingen met 3-2 verloren. Bjorn was kansloos tegen een degelijke Jansen, en Vincent kon het niet bolwerken tegen van Opstal, tussenstand 5-2. Bjorn vocht als een leeuw tegen Vogelaar, maar ook deze wedstrijd ging met 3-2 verloren. Kees scoorde het derde punt door zeer goed te serveren tegen Van Opstal, en ook zijn overnames waren fabelachtig.
 
De laatste wedstrijd van de dag verloor Vincent door onder meer een karrenvracht aan geluksballen van Jansen en zo werd de eindstand op 7-3 bepaald. Door deze nederlaag is men afgezakt naar een voorlopig veilige vierde plaats met 4 punten voorsprong op Rijnsoever
Comments