Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 1 wint weer

Geplaatst 27 okt 2011 10:34 door [email protected]   [ 27 okt 2011 10:34 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Tegen hekkensluiter Treffers hebben onze heren een nette 3-7 overwinning behaald. De gasten uit Roelofarendsveen hadden hun sterkste man Rico van Veen niet opgesteld, wat zeker niet ongunstig was voor de Bergeijkenaren. Marco Bottram was weer van de partij en boekte 3 overtuigende overwinningen. Alleen tegen Eelco Stoelinga moest hij een game af staan. 

Vincent del Priore verloor verrassend zijn openingspartij tegen Basim Al Hussainy met 3-2. Hij won overtuigend van Stoelinga en toonde veel karakter tegen Martijn van Dijk. Van Dijk stond met 2-0 voor in games en met 10-7 voor in de derde game. Echter Vincent gaf niet op en poetste 3 matchpoints weg en ging alsnog met de zege aan de haal. Samen met Marco werd ook het dubbel makkelijk gewonnen. Bjorn van Schaik speelde goed en boekte één overwinning op de sterke Al Hussainy met 3-1. Tegen Van Dijk verloor hij nipt met 3-2.

In de rangschikking is men nu beland op de derde plaats. De verschillen blijven echter klein, want men staat slechts twee punten voor op Tanaka en 3 punten voor op Rijnsoever. A.s. zaterdag wacht de belangrijke thuiswedstrijd tegen Rijnsoever. Een goed resultaat zou een stap kunnen zijn naar handhaving.

Comments