Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 2 hard onderuit!

Geplaatst 10 mrt 2013 07:40 door [email protected]   [ 10 mrt 2013 07:40 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Onze reserves kenden een dramatische avond in Veldhoven. Peter Huijbregts ex-Veldhoven speler had diverse matchpoints om te winst te grijpen tegen Michel Sperling en Koen Kortsmit maar beet twee keer gedesillusioneerd in het stof. Ook tegen ex-Bergeijk speler Elwin van Tuyl ging hij nipt onderuit. Ellen Ras kende een goede start door met 10-0 voor te komen in de 1e game tegen Kortsmit, maar kon niet doordrukken. Onder toeziend oog van haar familie ging ze drie keer vrij kansloos de bietenbrug op.

Kopman John Mandemakers speelde een redelijke wedstrijd, maar zag zijn inzet nauwelijks beloond. Ook hij verloor nipt in vijf games van Sperling en Van Tuyl, maar scoorde wel een punt door Kortsmit gedecideerd met 3-0 aan de kant te zetten. Omdat ook het dubbelspel in vijf games verloren werd , bleef de teller steken op één schamel punt. Als de goden iets meer op Bergeijkse hand waren geweest, waren vier punten zeker haalbaar.

Door deze dikke nederlaag zijn onze heren in de onderste regionen beland, en zullen alle zeilen bij moeten zetten om niet te degraderen. A.s. vrijdag spelen ze uit tegen het sterke Red Stars Goirle, dat vorig seizoen nog uitkwam in de derde divisie.
Comments