Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 2 krijgt te weinig in St. Willibrord

Geplaatst 28 jan 2012 05:39 door [email protected]   [ 28 jan 2012 05:39 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Afgelopen vrijdag hebben onze reserves de spits afgebeten in een uitwedstrijd tegen de sympathieke ploeg van de Backhands.
In de vorige ontmoetingen met deze degradant uit de derde divisie werd er twee keer met 9-1 verloren. Peter Huijbregts kwam flitsend uit de startblokken en kwam met 2-1 voor in games tegen Danny Roks. In de vierde game werd het 9-9 en kon Peter het net niet afmaken, en ook de vijfde game verloor hij nipt. John Mandemakers zette de stand op 1-1 door soeverein te winnen in 3 games van Peter de Rooij Hierna kon Ellen Ras weinig potten breken tegen de aan zijn knie geblesseerde Richard Verstijlen. Het dubbel Peter en John won overtuigend met 3-1. Na het dubbel leek Peter op weg naar een 3-2 voorsprong voor de gasten, hij kwam dik met 2-0 voor tegen de Rooij. Helaas verloor hij onnodig deze wedstrijd na in de vijfde game 2 matchpoints gemist te hebben. Ellen won nog wel een game van Danny Roks, maar moest toch zijn tegenstander feliciteren. John had in het begin van de wedstrijd geen kijk op de service van Verstijlen en kwam met 2-0 achter, de derde game won hij dik. In de vierde game leek Verstijlen te breken en wist een game-point af te wenden. Helaas voor Bergeijk won Verstijlen met 14-12. 

Ellen speelde nu een stuk sterker en maakte het  de Rooij moeilijk maar verloor ondanks goed spel met 3-1. Peter speelde tactisch sterk tegen Verstijlen door diep op zijn forehand te spelen. Met prachtige spinballen versloeg hij de moeilijk bewegende kopman van de gasten met 3-1 en tekende voor het derde punt voor Wilvo TTV Bergeijk. John had de eerste game geen kijk op het spel van Roks en ging er met 11-5 dik af. Na een tactische omzetting won hij game 2 en 3. Toen John in de vierde game met 9-4 voor stond leek de winst slechts een kwestie van tijd. Echter Roks knokte zich terug en sloeg 7 winnaars op rij een stal de game met 11-9. In de vijfde game begon Roks sterk en sleepte er een 11-8 overwinning uit. Onze reserves keken met gemengde gevoelens terug op deze wedstrijd en hadden op voorhand getekend voor drie punten. Echter gezien het spelbeeld was een gelijkspel zeker verdiend geweest.
Comments