Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 2 plaatst zich voor play-offs!

Geplaatst 1 apr 2012 04:26 door [email protected]   [ 1 apr 2012 04:26 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Voor het eerst in 5 seizoenen Hoofdklasse in de huidige samenstelling hebben onze reserves zich knap weten te plaatsen voor de play-offs voor promotie naar de derde divisie. In Tilburg werd het vlaggenschip van Irene met 4-6  aan de zegekar gebonden. Onze mannen waren ietwat fortuinlijk want de sterkste speler van de ploeg uit Tilburg, Wietse Kant, werd niet opgesteld. Hij werd vervangen door verdediger Arie Janissen.

Grote man aan Bergeijkse zijde was de in een bloedvorm verkerende Peter Huijbregts die inviel voor de geblesseerde Mart van Son en tekende voor drie solide overwinningen. Alleen tegen jeugdtalent Jordi van de Schoot leverde hij een game in. In een spektakelstuk van een dubbelwedstrijd werd samen met John Mandemakers gewonnen met 11-8 in de vijfde game van Van Mier en Van de Schoot.

Ellen Ras en John Mandemakers wonnen beiden van Janissen en hiermee werd de eindstand 4-6 voor de Bergeijkenaren. Door deze overwinning is men nu op de (veilige) vierde plaats beland, en heeft men degradatie definitief afgewend. Vooraf aan de competitie werd er een poule georganiseerd door het aantal te behalen punten te voorspellen. Winnaar hiervan werd Ellen Ras die door de overige teamleden wordt getracteerd op een etentje. Er staat nu een dubbele confrontatie met nummer één Red Star Goirle op het programma. In de reguliere competitie werd er met 4-6 verloren van de ploeg uit Goirle.
Comments