Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 2 revancheert zich op SAR

Geplaatst 14 apr 2011 07:36 door [email protected]   [ 14 apr 2011 07:44 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Afgelopen woensdag werd de inhaaldwedstrijd tussen de reserves van Wilvo/TTV Bergeijk en SAR 2 gespeeld. De Bergeijkenaren begonnen uitstekend door een 3-0 overwinning van Mart van Son op Marc Maas. Hierna had John Mandemakers alleen in de openingsgame (18-16) tegen Octaaf Eggermont problemen, game 2 en 3 werden soeverein binnengehaald door de Bergeijkse kopman. Peter Huijbregts net hersteld van een rug-schouder blessure kon het niet bolwerken tegen Bart Mangus en verloor met 3-1.
 
Het dubbelspel Mart/John werd op karakter binnengehaald in vijf games. Toen John hierna in straigt sets won van Maas stond er een 4-1 voorsprong op het bord. Helaas kon Mart niet doordrukken tegen Mangus en hij verloor met 3-1. Peter verloor hierna van Eggermont die zeer degelijk speelde.
 
In de wedstrijd tussen de kopmannen John en Bart Mangus liet John er geen twijfel over bestaand wie het sterkst was op deze avond, hij won wederom met 3-0 en verloor dus de gehele avond geen game. Peter kwam met 2-1 achter tegen Maas, maar op karakter vocht hij zich terug en won verdiend met 3-2. Mart kon het zevende punt niet binnen halen tegen Eggermont, die vrijwel foutloos speelde en de eindstand werd dus 6-4 voor Wilvo/TTV Bergeijk. Men staat nu op een zesde plaats met twee punten voorsprong op TIOS uit Tilburg.
Comments