Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 2 verliezen degradatieduel

Geplaatst 26 nov 2011 06:00 door [email protected]   [ 26 nov 2011 06:00 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
n Deurne was de opdracht voor onze reserves duidelijk: 5 punten halen om vijfde te worden en zich zo te handhaven in de Hoofdklasse. Echter de gasten kwamen sterk uit de startblokken, Twan Derks was zo vast als een huis tegen Peter Huijbregts en won verdiend met 3-1. Ellen Ras kon geen vuist maken tegen Joris Dekker, en de met noppen spelende John Mandemakers had geen antwoord op het goede aanvalsspel van Dirk van De Velde, tussenstand 3-0 voor Deurne.

Het dubbel leek naar Bergeijk te gaan maar werd na een 2-0 voorsprong alsnog uit handen gegeven in 5 games. Hierna verloor Peter men het nodige onfortuin van Joris. John scoorde het eerste punt voor de bezoekers door overtuigend Twan te verslaan. Toen Dirk van Ellen won was de buit binnen voor Deurne en waren zij verzekerd van nog een seizoen Hoofdklasse.

John scoorde het tweede punt door met 3-0 te winnen van Joris. In een prachtige wedstrijd van hoog niveau won Peter net als in de thuiswedstrijd wederom van zijn ex-teamgenoot Dirk. Het slotakkoord was voor Ellen die korte metten maakte met Twan en hem trakteerde op zijn tweede nederlaag van de avond. Men is nu als zesde geeindigd met 51 punten en heeft nog steeds een goede kans op handhaving. Men moet dat meer punten hebben als Arnemuiden en Tios die in de andere hoofdklasses 6 zijn geworden.
Comments