Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 3 kampioen in tweede klasse

Geplaatst 10 apr 2011 09:55 door [email protected]   [ 10 apr 2011 09:57 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Met nog één wedstrijd te gaan is Heren 3 inmiddels niet meer te achterhalen door de concurrentie. Afgelopen vrijdag werd in het Patronaat een klinkende zege op de nummer 2 Attaque uit Sint Oedenrode behaald. Attaque, waarbij procentenspaarder Burt van Geffen wederom aan de kant bleef, kreeg met 9-1 een pak op de broek. Biemans, Spelman en De Proost wonnen onder leiding van coach Wijnen en toeziend oog van correspondent en recensent Mandemakers al hun partijen. Mandemakers, die met het tweede Bergeijkse team al flink zenuwachtig wordt omdat een treffen met het sterke Heren 3 volgend jaar niet wordt uitgesloten…..

Enfin, het dubbel werd dit keer door 2 mensen gespeeld……..en ging onfortuinlijk verloren!

Dat door de competitieleider van TTV Bergeijk pas volgende week op een kampioenschap werd gerekend bleek uit het feit een bloemetje nog niet was besteld. In plaats daarvan werd de lokale kebableverancier alsnog bereid gevonden tegen een kleine vergoeding voor een feestelijk hapje te zorgen. Samen met Heren 7 , dat op hetzelfde moment kampioen werd, werd alvast een voorsprong op de festiviteiten van volgende week genomen….
 
Op de foto: van het kampioenschap van vorig seizoen, Sean Spelman ontbreekt
Comments