Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 3 onderuit bij Return Oss

Geplaatst 30 jan 2011 05:05 door [email protected]   [ 30 jan 2011 05:08 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Het derde team, vorig seizoen nog uitkomend in een sterke eerste klasse, is deze ronde ingedeeld in een poule met allemaal onbekende tegenstanders. Na de eerste competitieronde is naar eigen zeggen sprake van een heuse “poule des doods”. Oss speelt weliswaar in een prachtige lokatie, maar de “looks” van de zaal verhulde een ultratrage ondergrond: iets waar onze mannen een broertje dood aan hebben. Het duurde dan ook niet lang of het geweeklaag was niet van de lucht: “ik vuul dun bol nie”, “hij valt as ne kai nèr benehe”, “nie normaal, wan kippehok”, en meer van dergelijke uitspraken mocht uw reporter optekenen.
 
Enfin, de uitslag van 7-3 in het voordeel van Oss was geflatteerd, dat moet gezegd: het dubbel ging onfortuinlijk verloren en Iwan en Erik waren beiden dichtbij een overwinning meer dan die ze boekten. Sjors pakte twee overwinningen en Iwan ééntje, tegen verschillende tegenstanders, dat zegt misschien wel genoeg….. Deze week grijpt coach Wijnen dan ook meteen keihard in: hij laat de gelouterde voormalig nummer 4 van Ierland, Sean Spelman invliegen en zijn opwachting te laten maken in het derde team ten koste van Sjors de Proost…….

 

Comments