Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 4 hard onderuit

Geplaatst 13 feb 2011 05:38 door [email protected]   [ 13 feb 2011 05:47 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
Na de tegenslag van vorige week (1-9) tegen ATTC verlies, was het nu tijd om te laten zien dat ze ook daadwerkelijk in de 2e klasse thuis horen. Het begon wederom voortvarend, evenals vorige week werd de 1e wedstrijd door Gerwin gewonnen ditmaal won hij van Hans Cox. Het vervolg van de avond verliep onder toeziend oog van coach Nick Mooij. (hij mocht het deze keer van de zijlijn aanschouwen) niet in het voordeel van Bergeijk. Uiteindelijk was het resultaat hetzelfde als vorige week dus verlies met 9-1. Alleen nu kwam het niet doordat we slecht speelde (vorige week wel), maar doordat de tegenstander gewoon beter was en ook iets vaker de geluksballen mee had.
 
Met name Gerwin had pech tegen Piet Staals, in de 5e game werd er gewisseld bij een 5-1 achterstand, en van de 5 punten voor Piet zaten 4 geluksballen. (shit happens). Ook Rowan had het geluk niet mee, hij moest ook 4 geluksballen in 1 game toelaten tegen Hans Cox.
Ondanks dat Robert niet 100% fit was heeft hij met name tegen Mark van de Boom een geweldige wedstrijd gespeeld, maar helaas ging ook deze partij naar de thuisploeg.
Volgende week een weekje rust en daarna wordt de achtervolging ingezet om te beginnen uit tegen ECVA.

Team 4
Comments