Nieuws‎ > ‎Archief‎ > ‎

Heren 4 kampioen

Geplaatst 28 nov 2010 04:04 door [email protected]   [ 28 nov 2010 04:15 bijgewerkt door Tafeltennisvereniging Bergeijk ]
In een rechtstreekse confrontatie tegen de nummer twee Taveres hadden onze mannen nog drie punten nodig om het kampioenschap binnen te halen. Gerwin van Ampting was helaas geveld door de griep en werd vervangen door Robert Winters. Naast Robert stonden Nick Mooij en Rowan van Dijk ook in de basis.
 
Wilvo/Bergeijk kwam in het studentencomplex voortvarend van start. Nick bedwong de sterke Martijn de Clerk en Rowan maakte direct het tweede punt door de ervaren Gilbert Leentjes aan de kant te zetten. Men had dus nog één punt nodig om de titel te grijpen. De gasten gaven zich niet zonder meer gewonnen want Robert ging met 3-1 ten onder tegen de sterke Maarten Leijten. Toen ook het dubbelspel gewonnen werd door Taveres kwam de tussenstand op 2-2.
 
Hierna de eer aan kopman Nick om het bevrijdende derde punt te scoren. Leentjes werd alle hoeken in gestuurd door Nick en hij haalde het kampioenschap met een overtuigende 3-0 overwinning binnen. Hierna konden de bloemen worden overhandigd door John Mandemakers en Anoek van Boxtel aan de kersverse kampioenen. Hierna werden de punten eerlijk verdeeld en eindigde de wedstrijd in een 5-5 gelijkspel. Volgend jaar mag men het gaan proberen in de tweede klasse.
 
Het kampioenschap werd nog uitvoerig gevierd, men bleef in de studentenkantine tot het gesloten werd nog zitten om daarna in Bergeijk bij TTV nog even af te pilsen. Op de foto ontbreekt Gerwin van Ampting.
 
 
Comments